Ryktesaker, uke 41

Milos Krasics agent sier at United har vært interesserte i serberen i to år, men at han ikke tror vingen forlater Juventus med det første.

Publisert Sist oppdatert

Vi kunne skrevet en masse ryktesaker nesten hver eneste dag.

I stedet velger vi å samle ryktene i én eneste sak som oppdateres jevnlig hver eneste uke.

Her kan du lese tidligere rykter: Uke 40,

Torsdag 13. oktober

På en stille dag på ryktefronten, meldes det fra italia at United skal være interesserte i Juventus’ høyreving Milos Krasic. Det er spillerens agent som står for uttalelsene, og de må derfor tas med en neve eller to med salt – minst. Allikevel, dette er hva Dejan Joksimovic sier om sin klient.

– Manchester United har vært interesserte i Krasic i to år, sier han ifølge ESPN.

Han understreker samtidig at det ikke er noen konkrete ting på gang riktig ennå.

– De liker spilleren, men det har ikke vært noen forhandlinger. Hver dag er det rykter om at Krasic er på vei bort fra Juventus, men for tiden er det ingen ting som tyder på at det kommer til å skje.

Onsdag 12. oktober

Dagens første rykte dreier seg altså om den 26 år gamle kreative midtbanespilleren Ricardo Montolivo. Ifølge Sportsvibe.co.uk er Sir Alex ivrig etter å overvinne konkurranse fra Arsene Wenger, som også skal ha lyst på italieneren.

Montolivos kontrakt med «Viola» utløper ved sesongslutt, og spilleren skal allerede ha avslått klubbens forslag til ny kontrakt. Dermed tyder alt på at han forlater Stadio Artemio Franchi til sommeren – eller kanskje allerede i januar, Fiorentinas siste mulighet til å kunne håve inn litt penger for ham.

Ifølge Insidefutbol.com sendte Sir Alex en speider avgårde for å se Montolivo i aksjon for Italia i tirsdagens EM-kvalifiseringskamp mot Nord-Irland.

Tidligere i dag rapporterte vi at Mike Phelan innrømmer United-interesse i Ricky van Wolfswinkel. Nå hevder Sportsvibe at klubben sitter klar med et bud på £18 millioner for Sporting Lisboas ettertraktede hollender.

Og helt til slutt – foreløpig – refererer vi Daily Mirror, som skriver at United, Liverpool og Arsenal er ute etter å sikre seg Plymouths 16 år gamle stortalent Matt Lecointe. Til tross for sin unge alder har høyreving Lecointe allerede spilt ti ligakamper for «pilgrimene» fra Home Park.

Sportsvibe hevder Sir Alex Ferguson vurderer å gjøre et fremstøt på Lyons venstreback Aly Cissokho til sommeren. Førstevalg Patrice Evra er 30 år, og skotten skal ha pekt ut landsmannen som Evras erstatter.

Cissokho skal være verdsatt til 17 millioner pund.

Click Manchester skriver på sine nettsteder at Sir Alex Ferguson også skal være ute etter Villarreal-spiller Bruno Soriano. Den gule ubåten skal imidlertid være svært motvillige til å gå med på et salg av vingbacken.

Engelsk presse har virkelig produsert rykter i dag! Neste rykte i denne ryktespalten, er at Aston Villa-unggutt Barry Bannan er aktuell for Manchester United når januarvinduet åpner. Det ryktes at Ferguson vurderer å legge inn et bud pålydende 15 millioner pund for den 21 år gamle, skotske midtbaneeleganten.

United.no understreker at dette er rykter, og bare rykter og derfor må sees på med en stor mengde klyper med salt.

Tirsdag 11.oktober:

Det er et rykte som ikke vil forsvinne, og nå skriver The Sun igjen at Real Madrid vil hente Javier Chicharito Hernandez.Den meksikanske spissen vår står visstnok på toppen av Reals ønskeliste, og de skal være villig til å betale 30 millioner pund for ham. Så får vi se da, om Real Madrid lokker, eller om United heller får Hernandez til å skrive under på en ny femårskontrakt.

Real Madrid skal visstnok også ha bestemt seg for å gå for Dortmunds Mario Götze, som United og flere andre også er blitt koblet til. Det skriver Marca.

Mandag 10. oktober:

Metro er én av avisene jeg stoler minst på. Derfor kan dere gjøre hva dere vil med ryktet derfra om at AC Milan og United nå er de som kjemper om brasilianske Paulo Henrique Ganso. Prisen for den 21 år (22 år onsdag) gamle brasilianeren? Minst 20 millioner pund, men kanskje må man by helt opp til 40 millioner (utkjøpsklausulen hans) for å få kloa i ham.

Ellers sier agenten til amerikanske Brek Shea, spissen som er blitt vurdert av United, City, Liverpool og Chelsea, at 21-åringen er åpen for å reise til Premier League.

– Ja. Han er en ung spiller med store mål, og alle vil spille på øverste nivå. England ville vært interessant for Brek, men vi får se hva som skjer, sier agent Barry MacLean til Sky Sports.

Powered by Labrador CMS