– Kunne ikke vært så mye verre

United har slått Fulham ti ganger på rad på Old Trafford. Hva tenker Fulham-fansen?

Publisert Sist oppdatert

Lørdag 18.30 spiller United hjemme mot Fulham i FA-cupens 4. runde.

Det er en trekning som i alle fall på papiret bør passe United bra, mens Fulham-fansen har liten grunn til å juble.

United står nemlig med ti strake seirer mot Fulham, og har vunnet 17 av de siste 18 hjemmekampene mot London-laget. Den eneste gangen Fulham har fått til noe på Old Trafford var i 2003, da Lee Clark, Steed Malbranque og Junichi Inamoto scoret lagets mål i en 3-1-seier.

Ellers har hjemmekamp mot Fulham stort sett betydd seier for United.

– Vi kunne vel ikke fått så mye verre trekning, nei, men vi håper selvfølgelig på avansement. Vi må ha en god porsjon flaks + at dere må ha en dårlig dag, sier Mats Bjørnstad , som er leder av Fulhams norske supporterklubb.

Da united.no intervjuet samme Bjørnstad før Uniteds 3-2-seier mot Fulham på Old Trafford i serien i august, håpet Bjørnstad på en plass midt på tabellen og et lite cupeventyr.

I serien ligger de så langt litt under midten, og i ligacupen røk de ut for Sheffield Wednesday i 2. runde. Dermed kan sesongens cupeventyr være over lørdag kveld.

– Vi har ikke levert som forventet, men vi har vært uheldige med skader samtidig som vi mistet Dembele og Dempsey på slutten av overgangsvinduet i sommer. Det er viktig at vi klarer å heve oss nå fremover så vi ikke blir dratt inn i nedrykksstriden.

– Hvor godt fornøyd er dere med Berbatov?

– Berba er Berba, umulig å mislike. Han startet veldig bra, men har hatt en formsvik de siste kampene. Han faller ofte litt for lavt i banen, noe som fører til at vi mangler en spiller på topp.

– Hvilket forhold har dere til Chris Smalling nå?

– Vi har et bra forhold til Smalling. Vi hadde som kjent en meget god fortjeneste på gutten…

Bjørnstad trekker frem Sascha Riether som «veldig bra» denne sesongen, mens Steve Sidwell og Damien Duff også har vært gode.

Så får vi se om de tre – eller noen andre – kan skape trøbbel for United lørdag kveld.

Vil du ta en titt på nettsiden til Fulham Fan Club Norway? Da kan du klikke her.

Powered by Labrador CMS