– En enkel vei videre

Wayne Rooney, Ryan Giggs og Aaron Hughes stjeler overskriftene i England. Les hva avisene skriver etter kampen mot Fulham.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Evening News trakk frem Wayne Rooney, Ryan Giggs, Javier Hernandez og Chris Smalling som Uniteds beste spillere. Avisen skriver at Giggs virket «ultra-rolig» da han gikk opp for å ta straffesparket, noe som trengtes etter mange straffebom denne sesongen. Giggs var den eneste i startelleveren som har vunnet FA-cupen og bidro med sin store erfaring.

The Guardian mener at United fikk en rolig og enkel vei til 5. runde. De synes at kampen var over etter 127 sekunder, selv om det var først da Hernandez scoret 4-0-målet at resultatet gjenspeilet kampbildet. De fokuserer også på at David de Gea fikk sjansen fra start igjen, på tross av mye kritikk i mediene den siste uken.

Det er Wayne Rooney som er i søkelyset til The Telegraph. Avisen mener at spissen ville benytte muligheten til å vise seg frem når Robin van Persie ble hvilt. United-fansen har trukket nederlenderen til sitt bryst, men nå var det Rooneys tur til å score målene. Han scoret også en gang og viste prov på kvalitetene han innehar med å være involvert i oppbygning til to andre. Telegraph mener at det store spørsmålet nå er om både Rooney og Van Persie får starte neste ligakamp mot Southampton.

The Independent virker å synes litt synd på Aaron Hughes. Fulham-forsvaren scoret, men skaffet United også straffe og ble lurt ved flere anledninger. – Kampen kunne vært avgjort lenge før pause hvis Mark Clattenburg hadde gitt straffe på Damien Duff sin hands, skriver avisen, som kårer Wayne Rooney til banens beeste spiller.

Powered by Labrador CMS