– I toppform!

– Med spill som dette ville alle fått problemer med oss, mente Ryan Giggs etter onsdagens massakre på Craven Cottage.

Publisert Sist oppdatert

Selv viste Giggs spill av god gammel årgang, og kronet sågar verket ved å sette inn 3-0-målet like før pause. Det var 38-åringens første ligamål i 2011/12, og betyr at han fortsatt kan skryte av å ha funnet nettmaskene i hver eneste Premier League-sesong siden starten i 1992.

– Jeg var begynt å uroe meg (for at jeg ikke skulle klare å score denne sesongen).

– Forrige sesong scoret jeg tidlig og slapp dermed å bekrymre meg.

At ballen gikk i mål via Fulham-forsvarer Senderos, bekymret heller ikke veteranen:

– Jeg vil så avgjort kreve at målet blir kreditert meg. Det ville utvilsomt enhver spiss ha gjort.

Strålende gjennomføring

Om selve kampen sa Giggs at den ble gjennomført på en strålende måte, og som resultat av at laget er inne i en god periode.

– Alle fikk nå se hva vi er i stand til, og det er på det nivået vi har lagt listen, sa han.

– Med så mange og gode bevegelser på topp ble jobben desto enklere for Michael Carrick og meg selv på midtbanen. Samtidig forsvarte vi oss godt.

– Det var omtrent likedan mot Queens Park Rangers, men der utnyttet vi ikke sjansene våre godt nok

Og julefeiringen fortsetter…?

Etter å ha tatt full pott i to på forhånd antatt vanskelige bortekamper i hovedstaden, setter United-spillerne nå kursen hjem til Manchester og to kamper på eget gress. Først ut er Wigan på 2. juledag, og deretter kommer Premier Leagues bunnlag, Blackburn, på besøk på nyttårsaften. Giggs er overbevist om at laget har det som skal til for å fortsette julefeiringen og samtidig gi Sir Alex en verdig 70-årsgave når vi kommer til årets siste dag.

– Vi må bare fortsette å utnytte den gode formen vi har inne for tiden. Klarer vi det, er vi veldig vanskelig å slå. På Old Trafford forventes det bestandig seier, men vi må passe på å opprettholde den samme sulten som vi viste her (mot Fulham).

Powered by Labrador CMS