– Vi spilte fantastisk

Sir Alex Ferguson mener onsdagens kamp var en av de beste denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

United lot seg ikke hindre av skadeproblemene og holdt Manchester City innenfor rekkevidde med 5-0-seier mot Fulham onsdag kveld. Ferguson var veldig fornøyd med det han så av sine gutter på Craven Cottage.

– Jeg mener dette var en av våres beste kamper denne sesongen, spesielt i første omgang da vi spilte fantastisk fotball. Vi fortsatte storformen fra helgens oppgjør mot QPR, sier Ferguson til Sky Sports.

Som om ikke skadeproblemene var utfordrene nok, har bortekamp mot Fulham vist seg å være vanskelig for United. Det gjør Ferguson enda mer fornøyd etter at det endelig løsnet mot Martin Jols menn.

– Dette er ikke et enkelt sted for oss å komme. De siste tre årene har vi bare tatt ett av ni mulige poeng her, og det sier det meste.

United-manageren ble også spurt om en kommentar vedrørerende Luis Suarez’ åtte kamper lange suspensjon, og til det svarte han følgende:

– FA vil håndtere det, og vi kommer ikke til å si noe som helst. Vi har ikke sagt noe til nå og kommer heller ikke til å gjøre det. Det er FA som avgjør dette, og slik skal det også bli.

Powered by Labrador CMS