– Profesjonell gjennomføring

Sir Alex var naturlig nok en fornøyd mann etter å ha sett laget sitt jogge seg til 3-0 over Fulham.

Publisert Sist oppdatert

"Jeg synes ikke vi spilte så spesielt godt, men det var mye vind her idag. Under slike forhold er man nødt til å holde konsentrasjonen oppe. Jeg synes derfor at vi gjorde en god og veldig profesjonell jobb," sa Ferguson til MUTV etter kampen.

"Fulham representerte vel ikke den store trusselen inne i vår 16-meter, men overalt ellers på banen viste de mye bra. Innimellom presset oss, så kampen ble en fin test.

"Egentlig var det vel Ji-sungs mål som ødela for dem. Det var en flott scoring, og ettersom det var hans første på nærmere ett år, er jeg veldig glad på hans vegne. Det var også godt å se Owen (Hargreaves) komme igang. Jeg har sett ham ta frispark på trening, og som han beviste her i dag, behersker han det veldig bra."

SAF gjorde fem endringer fra laget som knuste Newcastle sist, uten at det så ut til å innvirke på verken kvalitet eller innsats.

"Man er nødt til å ha tro på den troppen man har, og til å stole på spillerne. Laget jeg sendte utpå i dag jobbet hardt og viste stor vilje. Med tanke på tirsdagens møte med Lyon var det godt å få hvilt Rooney og Ronaldo, og istedet la andre få vise seg frem.."

De to stjernespillerne varmet benken fra start, og slapp først til vel halvveis ut i 2. omgang. Like etter deres inntreden ble ledelsen økt til 3-0, og kampen var definitivt punktert. Det ble derfor ikke nødvendig for noen av dem å ta ut mer krefter enn de strengt tatt måtte. Det gjorde de da heller ikke.

Kampen om ligatroféet

"Tittelkampen har gått i bølgedaler i det siste. En stund var det vi som lå i teten, og deretter opparbeidet Arsenal seg en ledelse på fem poeng. Nå er avstanden nede i ett poeng. Men vi må hele tiden se oss over skulderen. Chelsea tok en sterk borteseier over West Ham, så dette ligger an til å bli en fantastisk sesongavslutning.

"Nå blir det viktig for oss å sørge for at vi holder det gående. Spillerne viser voldsom appetitt og samholdet er veldig bra. Resultater som dem vi har oppnådd i kampene mot Newcastle og her i dag mot Fulham, vil bare styrke det ytterligere," sa en glad Ferguson.

Powered by Labrador CMS