– Like gode som i 1999

Sir Alex Ferguson hyllet spissene sine etter 4-1-seieren over Fulham.

Publisert Sist oppdatert

Selv med toppscorer Robin van Persie på benken fant United nettmaskene fire ganger i FA-cup-kampen mot Fulham. Det gjør at Sir Alex Ferguson trekker frem superlativene og sammenlikner angrepsspillerne med Dwight Yorke, Andy Cole, Teddy Sheringham og Ole Gunnar Solskjær.

– Vi stilte med et godt lag og det var en god forestilling. Jeg er spesielt glad for at Javier Hernandez scoret to mål og at Wayne Rooney og Ryan Giggs også tegnet seg på scoringslisten. Det var godt å kunne la Robin van Persie få hvile denne kampen. I 1999 hadde vi fire gode spisser og nå har vi fire som er like gode, sier Ferguson til ESPN.

– FA-cupen er en viktig turnering som vi ikke har vunnet på lenge. En spiller som Rio Ferdinand har aldri vunnet den, så det må vi gjøre noe med.

Ferguson var ikke veldig snakkesalig om dommeren, men avslørte at han ikke var spesielt fornøyd med Mark Clattenburgs opptreden.

– Vi skulle hatt enda en straffe i første omgang da Damien Duff handset. Dommeren mente at det ikke var viljehands, men det var det og straffen var klar. Men heldigvis gjorde vi det bra og vant likevel, sier skotten.

Powered by Labrador CMS