Fokuserer på arbeidsoppgavene

Phil Jones understreker at spillertroppen ikke blir selvgode og håper på avansement i FA-cupen.

Publisert Sist oppdatert

Flere av Uniteds spillere, blant andre Robin van Persie og Anders Lindegard, har tidligere uttalt seg om den gode stemningen i troppen for tiden. Lindegaard beskrev den som rekordhøy etter den gode formen i ligaen, og Phil Jones er enig. Men det betyr ikke at de hviler på laurbærene.

– Selvtilliten er høy, men vi vet at vi fortsatt må produsere og gjøre jobben vår hver gang vi går ut på en fotballbane. Så lenge vi er fokusert på hva vi må gjøre og kamptaktikken, vil det forhåpentligvis gå bra, sier Jones til ManUtd.com.

– Denne perioden av sesongen er alltid tøff med mange kamper over en kort tidsperiode. Det er nå vi må være fullt klar over hva vi gjør og sørge for at vi gjør det. Alle er glade for utfordringen og klare for neste kamp.

Selv om kampprogrammet er tøft allerede, vil Jones gjøre det enda tøffere med avansement i FA-cupen. Neste hinder på veien til Wembley er mot Fulham på lørdag.

– FA-cupen er en herlig turnering som vi ønsker å vinne. Jeg har alltid beundret turneringen og vi vil komme så langt vi kan i. Forhåpentligvis får vi resultatet vi ønsker og fortsetter å avansere.

– Det blir også morsomt å se Dimitar Berbatov igjen på lørdag. Han har en fantastisk teknikk, sier Jones.

Powered by Labrador CMS