Vil score mer mål

Paul Scholes’ eneste mål denne sesongen kom i bortemøtet med Fulham. – Ikke godt nok, sier midtbaneeleganten.

Publisert Sist oppdatert

Paul Scholes har kun scoret ett mål denne sesongen. Blir han stående med kun dette ene målet når sesongen er over, vil det være en ny opplevelse for midtbanespilleren: Siden debutsesongen i 1994/95 har han scoret minst to mål hver eneste sesong. I 2002/03-sesongen scoret han hele 20 mål, hvorav 14 av disse i ligaen.

Scholes’ eneste mål denne sesongen kom på et langskudd mot nettopp dagens motstander i 2-2-kampen på Craven Cottage i august. 36-åringen håper nå å kunne notere seg for flere mål før sesongen er over.

– Jeg har scoret et par mål mot Fulham tidligere, inkludert ett på bortebane denne sesongen, sier Scholes til United Review.

– Mitt eneste mål denne sesongen, faktisk. Jeg ville gjerne ha scoret mer mål. Ett mål i året er ikke nok.

– Hver kamp vanskelig

United har vært bunnsolide på Old Trafford denne sesongen, og har tatt 43 av 45 mulige poeng her i serien. De røde har også vunnet de sju siste hjemmekampene mot Fulham, og er favoritter på papiret. Scholes understreker imidlertid at alt kan skje – særlig i denne delen av sesongen – og at United må være forberedt på en tøff kamp mot Mark Hughes’ gutter.

– På hjemmebane har vi gjort det ganske bra mot dem. Jeg kan ikke huske at vi har hatt de helt store problemene med dem på Old Trafford. Forhåpentligvis blir det på den måten denne gangen også, men vi er klare over kvaliteten de har i laget.

– Hver kamp er vanskelig nå. Boltonkampen på hjemmebane beviste det. Det var en kamp alle forventet at vi skulle ta tre poeng, men det var nesten så vi ikke greide det. Kampene ender ikke slik folk tror de kommer til å gjøre.

– Det kommer til å bli vanskelig, men vi spiller på hjemmebane og har god tro på å vinne den, konkluderer Paul Scholes.

Powered by Labrador CMS