Comeback mot Newcastle?

Treffer engelsk presse endelig med spådommene om Wayne Rooney?

Publisert Sist oppdatert

Det ble først skrevet at Wayne Rooney fort kunne sitte på benken mot Galatasaray forrige uke.

Han skulle i alle fall bli klar til Liverpool-kampen.

Han rakk imidlertid ingen av kampene, og Sir Alex hevdet at han var én uke unna comeback på fredagens pressekonferanse.

Nå skriver Daily Mails United-reporter, Ian Ladyman, at Rooney har en liten sjanse til å sitte på benken mot Newcastle i onsdagens ligacupkamp. Ifølge Ladyman har Rooney trent i én uke allerede, og hvis han ikke er med mot Newcastle skal han i alle fall være klar mot Tottenham lørdag.

Basert på tidligere erfaringer i denne saken så håper united.no at dette er rett. Men vi tror det ikke før vi ser det, selv om he Times skriver det samme som Daily Mail.

<blockquote class=»tw-align-center twitter-tweet»><p>Rooney is in line to return for <a href=»https://twitter.com/search/%23MUFC»>#MUFC</a> against Spurs on Sat but there’s a slim chance he could be in the squad for tomo’s game v <a href=»https://twitter.com/search/%23NUFC»>#NUFC</a></p>&mdash; James Ducker (@DuckerTheTimes) <a href=»https://twitter.com/DuckerTheTimes/status/250515635543613440″ data-datetime=»2012-09-25T08:42:36+00:00″>September 25, 2012</a></blockquote> <script src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

Rooney har vært ute med skade etter at han fikk en svær flenge i låret mot Fulham i august.

PS: Sir Alex har allerede uttalt at Darren Fletcher spiller mot Newcastle. Tom Cleverley, som ikke har spilt på tre kamper, burde også være høyaktuell. Det samme gjelder Alexander Büttner, Anderson, Danny Wellbeck og Javier Hernandez som ofte har sittet på benken denne sesongen. Så blir det spennende å se hvilke av unggutta – om noen – som får spillertid.

Powered by Labrador CMS