– Et dårlig resultat

Men Nemanja Vidic mener Manchester United ikke kan dvele for mye ved skuffelsen på Craven Cottage.

Publisert Sist oppdatert

Vidic utgjorde midtstopperduoen med Jonny Evans mot Fulham, og tidvis fikk vertenes spillere mye tid og rom foran Uniteds mål. Serberen, som igjen bar kapteinsbindet, var langt nede etter poengdelingen.

– Det er et dårlig resultat – spesielt siden det så bra ut med bare noen minutter igjen av kampen. Uavgjort er vanskelig å akseptere og vi er virkelig skuffet, men jeg håper vi tar lærdom av målene vi slapp inn og at det ikke skjer igjen, sier han til MUTV.

– Vi ville vært fornøyde hvis resultatet (2-1) hadde stått seg, men det er samtidig også enkelte ting vi kan ta med oss videre. Målet vi slapp inn mot slutten viste at vi muligens må trene mer på dødballer.

Den kompromissløse granittblokken er – nedturen til tross – opptatt av at han og lagkameratene ikke depper for lenge over at alle tre poengene ikke ble med på toget til Manchester.

– Vi tok ett poeng mot Newcastle for to år siden. Vi har hatt noen svake resultater tidlig i sesongen før, men vi kan ikke legge oss ned etter denne kampen. Det er tøft siden vi hadde et godt resultat og har erfaring som lag. Vi skulle ikke latt dem score med bare to minutter igjen. Det er derfor vi er skuffet, men jeg håper at vi kommer sterkt tilbake neste helg, sier Vidic.

Powered by Labrador CMS