– Gleder oss

Men Michael Carrick håper det går bedre enn forrige gang United besøkte Craven Cottage i desember måned.

Publisert Sist oppdatert

Sist United møtte Fulham på bortebane i løpet av adventstiden, var nemlig 19. desember 2009 – en kamp United til slutt endte opp med å tape hele 3-0. Noe av skylden for tapet, må imidlertid Uniteds defensive skadekrise på tidspunktet ta.

Så ille stod det til at Michael Carrick og Darren Fletcher begge opererte som midtstoppere i en 3-5-2-formasjon. Carrick er glad det står noe bedre til på skadefronten denne gangen.

– Det var en sånn situasjon som bare oppstår noen ganger, vi hadde ingen forsvarere igjen, så jeg og Fletch spilte midtstoppere, sier Carrick til ManUtd.com.

– Jeg hadde spilt der to-tre kamper der tidligere, og da hadde vi vunnet, men så ble det nok én for mye. Det var ikke noen god dag for oss.

Carrick håper United kan få med seg tre poeng fra Craven Cottage før juleperioden begynner, men er klar over at det ikke er noen lett oppgave som venter de røde.

– Det har gått litt opp og ned for Fulham denne sesongen, men de slo QPR 6-0 på hjemmebane, og de har også hatt noen andre resultater.

– Vi vet de er et sterkt lag. De er velorganiserte, og Craven Cottage er et tøft sted å komme på beøsk til. Men det er en god, gammeldags fotballstadion, og vi gleder oss til å reise dit, avslutter Carrick.

Uniteds lag mot Fulham 19.12.2009 (3-5-2): Kuszczak – Fletcher, Carrick, De Laet – Valencia, Anderson, Scholes, Gibson, Evra – Rooney, Owen. Fulhams mål ble scoret av Danny Murphy, Bobby Zamora og Damien Duff.

Powered by Labrador CMS