– Glad jeg ikke endte i United

Fulham-manager Martin Jol før mandagens kamp mot United.

Publisert Sist oppdatert

United-manager Sir Alex Ferguson avslørte i fjor at han tok kontakt med Jol, som da var sjef i RKC Waalwijk, for åtte år siden. Skotten ønsket Jol som assistent på Old Trafford.

Til slutt gikk samtalene imidlertid i vasken da Ferguson skjønte at Carlos Queiroz kunne tenke seg tilbake til United etter et mindre vellykket opphold i Real Madrid.

– Jeg møtte Ferguson, sa Jol fredag.

– Men vi snakket egentlig bare om alt mulig. Sjansen til å bli assistent kom først opp etterpå, legger han til ifølge Independent.

– Vi snakket om fotball – de spilte mot Real Madrid med den «store» Ronaldo – så det var hyggelig. Det var imidlertid bra det ikke ble noe av. Jeg tror ikke jeg er verdens beste assistent. Jeg har et godt forhold til Ferguson, og hvis man ser på statistikkene er han trolig tidenes beste manager, sier Fulham-manageren.

Selv har han forsøkt seg mot United sju ganger, flere av dem som Tottenham-manager, men uten å komme ut med seier.

Selv om Jol – i sitt hode – ikke er enig i det.

– Jeg husker en kamp, det endte 0-0, men vi skulle vunnet fordi Pedro Mendes scoret et mål hvor ballen klart krysset målstreken uten at det ble registrert. Så i hodet mitt står jeg i alle fall med én seier, sier han.

Se Mendes-«målet» her.

<iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/U-8dOjeVC80″ frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>
Powered by Labrador CMS