Cole og Tunnicfliffe til Fulham

Ryan Tunnicliffe og Larnell Cole ble fredag klare for Fulham.

Publisert Sist oppdatert

Mens Fabio signerte for Cardiff, og ni andre spillere gikk på diverse utlån, pakket Cole og Tunnicliffe sakene sine og satte kursen mot vest-London.

Begge signerte hver sin 3,5-års kontrakt, og blir dermed i London ut sommeren 2017.

– Klarer ikke vente

21 år gamle Tunnicliffe har tidligere vært på utlån hos Peterborough United, Barnsley og Ipswich. Midtbanespilleren fikk sin førstelagsdebut for United da de slo Newcastle 2-1 i ligacupen 26. september 2012.

GLEDER SEG: Ryan Tunnicliffe klarer ikke å vente med å komme i gang for Fulham.
GLEDER SEG: Ryan Tunnicliffe klarer ikke å vente med å komme i gang for Fulham.

– Dette er en god begynnelse for meg. De spiller i Premier League, og jeg ønsker å spille på øverste nivå, sier Tunnicliffe til Fulhams hjemmeside.

– Jeg kjenner René (Fulham-manager, journ.anm.), og jeg vet han er en god trener, så jeg gleder meg til å jobbe for han. Fulham er en bra klubb – de har vært i Premier League lenge nå, og jeg klarer nesten ikke vente.

– Jeg vil spille på det høyeste nivået jeg kan, og for meg, er det Premier League, fordi det er den beste ligaen i verden. Jeg vil spille så mange kamper som mulig, og forbedre meg som spiller, jeg er enda ung.

Kjenner også manageren

Larnell Cole har også selvsagt et godt kjennskap til Fulham-manager René Meulensteen som var førstelagstrener for United fra sommeren 2008 og helt til David Moyes overtok sjefsstolen i 2013.

20 år gamle Cole ankom Manchester United som liten skulegutt før han tok stegene opp til ungdomsakedemiet. Den unge midtbanespilleren fikk sin førstelagsdebut for United da han kom inn som innbytter da United slo Leeds på Elland Road i ligacupen 20. september 2011.

Cole hadde ikke muligheten til å kommentere overgangen i og med at han var opptatt med å få fullført den medisinske testen i tide.

Powered by Labrador CMS