– Glad for å være tilbake

Jonny Evans var en av banens beste i comebacket da United holdt tett mot Fulham.

Publisert Sist oppdatert

Etter én måned på sidelinja med skade var Jonny Evans tilbake i Sir Alex Fergusons startellever i spann med midtstopperkollega Rio Ferdinand mot Fulham. United holdt nullen for første gang siden 1. januar, noe Evans var en sterk bidragsyter til som en av banens giganter.

– Det er godt å være tilbake, men jeg fikk kramper i leggene de siste ti minuttene! sier Evans til MUTV.

– Det tok en stund før jeg kom inn i kampen i løpet av de første 20 minuttene, men etter det gikk det greit. Jeg er bare glad for å være tilbake utpå der.

Èn uke tidligere slo laget ut Fulham relativt problemfritt av FA-cupen med en solid 4-1 seier på Old Trafford. Lørdagens dyst ble imidlertid en jevnere affære enn ventet hvor det smalt i stengene i begge ender.

Både mot Tottenham og Southampton falt United dypt i banen etter å ha tatt ledelsen. Mot Tottenham ble laget straffet, mens det holdt mot Southampton.

– Det var en tøff kamp. Da vi hadde scoret virket det faktisk som at det ga dem ny giv til å sette oss under press. Vår største bekymring var å bli liggende for dypt og invitere motstanderen til å presse, men slik ble det likevel. Vi forsvarte oss godt og hadde noen gode headinger som reddet kampen, sier en lettet Evans.

Noe mange kanskje ikke fikk med seg var at nord-iren la beslag på et målpoeng i forbindelse med Wayne Rooneys seiersmål.

– Scoringen til «Wazza» var strålende. Han viste fantastisk ro da han plasserte den i hjørnet.

– Det var et godt tidspunkt å score på og jeg tror jeg skal ha en assist for den, avslutter en munter Evans til MUTV.

Powered by Labrador CMS