Skadet Pogba står over for Frankrike

Ankelskaden setter Paul Pogba ut av spill for Frankrike i denne landslagspausen.

Publisert Sist oppdatert

Paul Pogba pådro seg en liten smell mot Southampton, men det var ikke egentlig ventet at det kom til å få store konsekvenser.

– Han fikk en ankelvridning, tror jeg, men han kommer til å dra bort [i landskampperioden], og forhåpentligvis kan han spille for Frankrike siden jeg vet hvor høyt han elsker landet sitt, og å spille for dem, sa Ole Gunnar Solskjær etter kampen.

Pogba ble igjen i Manchester for å ta røntgenundersøkelsen av ankelen sin, og mandag ettermiddag meldte Frankrike at han er erstattet av Arsenals  Matteo Guendouzi i landslagstroppen.

Det betyr nok to ting:

1) Skaden til Pogba er verre enn man først håpet og ønsket, men også…

2) At Pogba kan bruke landslagspausen kun til å tenke på seg selv frem mot det som forhåpentligvis betyr spill mot Leicester lørdag 14. september.

Les også: Disse er ute med skade for United akkurat nå

Garner måtte trekke seg fra U19-landslaget

James Garner stod over U23-lagets kamp mot West Ham 30. august, noe som først var ventet å være fordi han skulle være med til Southampton.

Lokalavisa skrev derimot på kampdag at Garner ikke hadde blitt med til sørkystbyen.

Nå har FA bekreftet at James Garner måtte trekke seg fra U19-landslaget, og dermed er det naturlig å anta at det er en skade som holder han utenfor.

Vi har ikke fått noen indikasjon på hvor alvorlig det i så fall kan være, men vi får bare krysse fingrene for at Garner er tilbake i god tid før mulige cupopptredener i september. Det er nemlig ventet at Garner kommer til å få spilletid etter en imponerende sesongstart for U23-laget.

SKADET: James Garner, her sammen med Angel Gomes.
Powered by Labrador CMS