Mål i comebacket

Frazier Campbell reddet Sunderland, mens Alan Smith er klar for MK Dons. Innholdsrik dag for flere tidligere United-spillere, med andre ord.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere United-spiller Frazier Campbell har vært gjennom et skademareritt av de sjeldne. Spissen har hatt to alvorlige kneskader som har holdt ham unna fotballbanen helt siden 29. august 2010. Søndag kveld var det imidlertid klart for comeback for Campbell, da han kom inn på banen i FA-cupkampen mot Middlesbrough på Stadium of Light. Og for et comeback det skulle bli!

Det stod 1-0 til bortelaget til pause, og Sunderland-manager Martin O’Neill valgte da å sette inn Frazier for Connor Wickham i jakten på et utlikningsmål. Og etter kun 13 minutter på banen, takket Campbell for tilliten på beste måte. James McClean fant Campbell med en god pasning en kontring, og den tidligere United-spilleren gjorde ingen feil og plasserte ballen trygt i hjørnet.

1-1 ble også sluttresultatet på Stadium of Light, og det betyr omkamp på Riverside Stadium mellom de to rivalene for nordøst. Så er det bare å håpe at Campbell holder seg skadefri og kan kjempe seg til en fast lag i Sunderland-mannskapet i tiden som kommer.

Smith på utlån

Søndag var en innholdsrik dag også for en annen tidligere United-spiller. Alan Smith, som spilte i United mellom 2004 og 2007, har etter at han forlot de røde djevlene spilt for Newcastle. Det har imidlertid blitt lite med spilletid for den tøffe midtbanespilleren de siste to sesongene, og han er nå klar for utlån til League One-klubben MK Dons for resten av sesongen.

Smith er klar for spill for MK Dons allerede tirsdag kveld da de møter Sheffield Wednesday til seriekamp.

LES MER:

Powered by Labrador CMS