Campbell skåret to

Fraizer Campbell som er på utlån til Tottenham fra United, skåret i går kveld to mål for reservene i 4-0-nedsablingen mot Chelsea.

Publisert Sist oppdatert

21-åringen var svært delaktig da Tottenham sine nesbeste tok i mot Chelsea sine reserver mandagskveld. Tottenham, som spilte hjemme, mønstret et svært sterkt lag for kvelden, og nesten samtlige av de som startet har erfaring fra Premier League. Kampen endte altså 4-0, og Campbell sto for halvparten av målene. Det første målet hans kom etter drøye halvspilt første omgang, og var Tottenham sitt andre for dagen. Det andre kom på straffe – som han selv fikk – like før slutt.

Det er tøff konkurranse om spissplassene i Tottenham om dagen, og Fraizer Campbell har bare fått tillitt i 21 førstelagskamper så langt denne sesongen. På disse 21 har unggutten nettet tre ganger. Mannen som nettet to ganger på fem kamper i oppkjøringen for United, har tidligere hatt vellykkede låneopphold i Royal Antwerpen og Hull City. Sistnevnte klubb prøvde også iherdig å sikre seg spissens tjenester foran denne sesongen.

Kilde: Tottenhamhotspur.co.uk

Powered by Labrador CMS