Hentes tilbake

Fraizer Campbell (t.v.) og Jonny Evans vil begge returnere til Old Trafford etter sesongen.

Publisert Sist oppdatert

De to er for tiden utlånt til henholdsvis Hull og Sunderland, og har i en tid vært offer for spekulasjoner vedrørende fremtiden.

Hull-manager Phil Brown har ved flere anledninger signalisert ønske om å få beholde sin toppscorer på KC Stadium, for Fraizer er en stor suksess i Championship. Tidligere denne uken ble den målfarlige spissen sågar belønnet med innkallelse til det engelske U21-landslaget.

Likeså er Roy Keane minst like interessert i å overta nordirske Evans, men samtidig innser han at så neppe kommer til å skje – i hvert fall ikke med det første. Hans 20 år gamle forsvarsspiller har fortsatt der han slapp ved forrige utlån til Stadium of Light, da han storspilte i Sunderlands midtforsvar. Evans var en sterkt medvirkende årsak til at sesongen endte med opprykk til Premier League, og det var med tungt hjerte at Keane måtte sende ham i retur til Old Trafford. Og i år blir den tidligere United-kapteinen altså tvunget til å gjenta den rutinen.

Det bekreftes av hans gamle sjef, Sir Alex Ferguson. United-manageren uttaler nemlig at han ønsker både Campbell og Evans tilbake så snart lånskontraktene utløper ved sesongslutt.

"Begge to skal få sjansen til å bevise at de har en fremtid her," sier SAF ifølge Daily Mail.

"I tillegg til å gjøre en god jobb for sine respektive klubber, er de i ferd med å tilegne seg verdifull erfaring. Derfor ønsker vi å hente dem tilbake til United," forklarer han.

Powered by Labrador CMS