Campbell vil tilbake

Fraizer Campbell som nylig ble lånt ut til Tottenham som en del av overgangen til Dimitar Berbatov, uttaler at låneavtalen på White Hart Lane neppe blir permanent.

Publisert Sist oppdatert

20-åringen ble i siste liten lånt ut til Tottenham mandag kveld, kun timer før overgangsvinduet stengte. Utlånsavtalen var en del av premissene for at Dimitar Berbatov fikk lov til å gå andre veien. Ungutten har vist lovende takter i sesongoppkjøringen og de gangene han har vært innpå i Premier League denne sesongen og selv om han nå skal spille på White Hart Lane resten av sesongen uttaler han til BBC at han fortsatt håper på en karriere i Manchester United.

Campbell sier han har fått hint fra Feruson selv om at han fortsatt figurer i skottens fremtidsplaner: "Jeg har hatt en del møter med han og han sier jeg fortsatt er en del av planene for fremtiden. Forhåpentligvis kan jeg få litt erfaring, for så å komme tilbake å kjempe om en plass i startoppstillingen."

Likevel gleder Campbell seg til å tilbringe resten av sesongen i Spurs: "Det blir en spennende tid for meg, det er en bra låneavtale jeg har fått," uttaler han. "Forhåpentligvis kan jeg komme meg inn i førsteellveren og score noen mål, men det viktigste er likevel å lære av erfaringen."

Fraizer var nære ved å gå på et nytt utlån til nyopprykkede Hull. Han var der en vital del av laget som i fjor vant playoff-finalen i The Championship. "Jeg hadde det bra i Hull i fjor og er takknemmelig for det klubben og alle rundt den gjorde for meg, men dette er en ny sesong og jeg må konsentrere meg om min nye låneavtale," avslutter Campbell.

Kilde: BBC

Powered by Labrador CMS