– Først kamp, så Rooney-bud

Jose Mourinho lover nytt Rooney-bud – etter mandagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

Mandag er det duket for storkamp på Old Trafford, da United er verter for Chelsea.

Men oppgjøret mellom de to storlagene slutter trolig ikke når kampen blåses av.

– Vi venter

Etter onsdagens noe heldige 2-1-seier over Aston Villa, fastslo Jose Mourinho nemlig igjen at Chelsea kommer til å gjøre nok et forsøk på å hente Wayne Rooney til London, men at de ikke kommer til å foreta seg noe før etter mandagens kamp.

– Vi kommer ikke til å forstyrre Manchester United før vi spiller mot dem, men etterpå – da vil vi gjøre noe.

– Det kommer imidlertid ikke noe bud før mandagens kamp, det handler om etikk og bare kampen før det og alle i klubben og styret er enig  med meg, sa Mourinho på pressekonferansen etter seieren mot Villa.

Så kan man selvsagt diskutere hvor mye bedre etisk det er å annonsere budet på forhånd, selv om man eventuelt venter med å gjøre det offisielt til etter kampen.

Swansea City v Manchester United - Premier League40 millioner?

Chelsea har tidligere i sommer forsøkt seg med to bud på Rooney, på henholdsvis 20 og 25 millioner pund, men United har avvist disse umiddelbart. Manager David Moyes har også gjort det klart utad at Rooney ikke er til salgs for noen pris.

Ifølge engelsk presse vil Chelsea være villig til å høyne budet sitt til hele 40 millioner pund neste gang, så kan bare tiden vise om det får noe å si for Uniteds vurdering av situasjonen.

Rooney selv viste tydelig misnøye over situasjonen da United slo Swansea, men har foreløpig ikke sagt ett eneste ord i media om hva han ønsker. Det har vært spekulert i at han vil be United om en overgang vekk fra klubben, men foreløpig har han altså ikke gjort det.

Powered by Labrador CMS