Preview Bolton-United

United gjester Reebok Stadium og Greater Manchester-nabo Bolton Wanderers.

Publisert Sist oppdatert

For Bolton betyr søndagens oppgjør vanvittig mye, mens for Manchester United er ikke fokuset noe særlig annenledes enn før hvilken som helst annen fotballkamp.

The Trotters skyr rødtrøyene som pesten, og forrige sesong hyllet hjemmefansen Malcolm Glazer og sangt høylydt om flyulykken i 1958.

Bolton

De hvitkledde står kun bokført med en seier så langt i Premier League, men har samtidig bare gått på ett nederlag i løpet av de fem første serierundene. Det gir en 13.plass og seks poeng – to mer enn Wigan som ligger under streken.

I midtuka gikk de imidlertid på en mine i Ligacupen. Owen Coyle måtte se seg slått av sin tidligere arbeidsgiver Burnley, som rykket ned til Championship i våres.

Bolton forsterket stallen noe i sommer. Blant andre kom Martin Petrov (City) og Robbie Blake (Burnley) til Reebok Stadium. Blake var for øvrig mannen som senket Manchester United på Turf Moor forrige sesong.

Skadesituasjonen

Joey O’Brien, Andy O’Brien og Sean Davis er ute for Bolton.

Formen – siste 5

Dato

Motstander

H/B

Turn.

Res.

21. sept

Burnley

B

LC

1-0

18. sept

Aston Villa

B

PL

1-0

11. sept

Arsenal

B

PL

4-1

29. aug

Birmingham

H

PL

2-2

24. aug

Southampton

B

LC

0-1

United

Ingen av de som startet mot Liverpool var blant Fergies utvalgte mot Scunthorpe. På søndag vil derimot etter alle solemerker mannskapet se ganske likt ut som mot scouserne. Det kan imidlertid hende at blant annet Rio Ferdinand kommer inn i stedet for Jonny Evans.

Manchester United ligger fortsatt fire poeng bak ligaleder Chelsea, og klubben kan ikke tillate seg et feilskjær i Bolton.

Skadesituasjonen

Antonio Valencia er ankeloperert, og den eneste som nå står oppført på Uniteds skadeliste. Selv om både Owen Hargreaves og Michael Carrick er tilbake i trening, vil ingen av dem være i troppen på søndag.

Formen – siste 5

Dato

Motstander

H/B

Turn.

Res.

22. sept

Scunthorpe

B

LC

2-5

19. sept

Liverpool

H

PL

3-2

14. sept

Rangers

H

CL

0-0

11. sept

Everton

B

PL

3-3

28. aug

West Ham

H

PL

3-0

LIVE-OPPDATERING/SCORINGSVARSEL

Om du ikke skulle ha anledning til å få sett kampen, kan redningen bli vår ypperlige live-tekstoppdatering på united.no – eller SMS-varsling:

Dersom du ikke allerede abonnerer på sistnevnte tjeneste, kan du sende meldingen UNITED til 2229, og du vil motta lagoppstilling, scoringer underveis, og en kort pause- og sluttrapport.

Tjenesten, som dessverre kun er tilgjengelig for norske mobilabonnenter, koster kun kr. 1,- per melding.

Avmelding

Dersom du skulle ønske å melde deg av SMS-tjenesten, må du sende meldingen UNITED STOPP til 2229.

Powered by Labrador CMS