Preview Scunthorpe-United

Old Trafford byttes ut med Glanford Park, men for Manchester Uniteds unggutter betyr kvelden enormt mye.

Publisert Sist oppdatert

For første gang i historien møtes Scunthorpe og Manchester United til en offisiell fotballkamp. The Iron satser på at det blir satt ny publikumsrekord på Glanford Park i kveld. 8.921, mot Newcastle forrige sesong, er foreløpig det høyeste antall mennesker innenfor stadionportene.

Scunthorpe

Scunthorpes innbyggere er pyntet til fest og ser fram til sesongens soleklare høydepunkt i hjembyen. I 2009/2010 fikk supporterne en gedigen opptur ved at de – mot alle odds – berget plassen i Championship.

I år er også klubben ansett som en dumpekandidat, men så langt ligger de fem poeng over streken.

Scunthorpe har i løpet av høsten skiftet manager. Nigel Adkins forlot laget til fordel for Southampton. For øyeblikket er Ian Baraclough ansatt som «caretaker».

Skadesituasjonen

Jim McNulty og Garry Thompson er uaktuelle for Scunthorpe.

Formen – siste 5

Dato

Motstander

H/B

Turn.

Res.

18. sept.

Swansea

B

CS

2-0

14. sept.

Sheffield U.

B

CS

0-4

11. sept.

Bristol City

H

CS

0-2

28.aug.

Crystal Palace

H

CS

3-0

24. aug.

Sheffield W.

H

LC

4-2

United

Manchester United fikk en viktig og avgjørende opptur mot erkerival Liverpool på søndag. I kveld vil imidlertid et helt annet mannskap representere klubben, som har vunnet Ligacupen to år på rad.

Sir Alex Ferguson har varslet at Bebe, Federico Macheda og Michael Owen vil involveres mot Scunthorpe. I tillegg vi få bli overrasket om Darron Gibson og Anderson får tillit av manageren.

Skotten sa i går at han vil fortsette med ungdomsprofilen i Carling Cup, og derfor kan det åpne døren for reservelagsspillere som Magnus Eikrem og Joe Dudgeon. Da vil de også få muligheten til å bevise om de er United-materiale på sikt.

Dermed blir Ligacupen viktigere for de unge spillerne enn det er for mange supportere og etablerte aktører.

Skadesituasjonen

Michael Carrick, Owen Hargreaves og Antonio Valencia er alle ute.

LIVE-OPPDATERING/SCORINGSVARSEL

Om du ikke skulle ha mulighet til å få med deg overføringen, kan du alternativt følge vår LIVE-oppdatering på united.no – eller få scoringsvarsel tilsendt på SMS. Dersom du ikke allerede abonnerer på sistnevnte tjeneste, kan du sende meldingen UNITED til 2229, og du vil motta lagoppstilling, scoringer underveis, og en kort pause- og sluttrapport.

Tjenesten, som dessverre kun er tilgjengelig for norske mobilabonnenter, koster kr. 1,- per melding.

Avmelding

Dersom du skulle ønske å melde deg av sms-tjenesten, må du sende meldingen UNITED STOPP til 2229.

Powered by Labrador CMS