Bli en spiller i Football Manager

Du kan vinne nye FM 16 og komme med på spillet i denne konkurransen.

Publisert Sist oppdatert

Fredag slippes 2016-utgaven av suksessen Football Manager, spillet der du får ta kontrollen over et av verdens mange fotball-lag, og så får ansvaret med å lede det til suksess.

Supporterklubben har fått fem utgaver av spillet, som vi deler ut til noen av dere heldige medlemmer.

I tillegg vil to av dere som vinner også få navnene deres med i spillet, slik at når nye spillernavn etter hvert lages av spillet, så kan det bli ditt navn. For å ta et eksempel: Hadde mitt navn, Dag Langerød, kommet med, kunne altså en fremtidig stjernespiss på spillet fått fornavnet «Dag» og/eller etternavnet «Langerød». Det kan også bli «hele deg» som kommer med, da Football Manager ønsker fødselsdato, favorittlag, posisjon, hudfarge, høyde, vekt, fødested etc også – slik at du – med litt hell – plutselig kan bli en del av spillet. (MERK: Krever godkjennelse fra foreldre hvis under 18)

Høres en gratis utgave av spillet – eller det å få navnet sitt med på spillet – interessant ut, så ønsker vi kun at du sender en mail til [email protected] og forteller litt om hvilke statistikker du ville hatt på Football Manager nå? Er du kjapp ville du kanskje hatt høy akselerasjon eller fart, er du en sofagris ville utholdenheten kanskje vært 1, og uansett fysisk form – intelligens og vilje ville kanskje vært på 20? Er du en sint fyr som lett klikker, så ville kanskje aggresjon vært opp mot 20? Vis litt oppfinsomhet og send oss en mail, så vil vi trekke ut vinnere den kommende uka.

Send mailen til [email protected], men merk: Morsomme bidrag som det er lagt litt jobb i har nok best sjanse, og bidraget vil presenteres her på united.no.

MERK: Det er kun medlemmer av Supporterklubben som kan vinne, så bidragene vil sjekkes opp mot medlemslista vår.

Eksempel på spillerbilde og egenskaper:

 

Powered by Labrador CMS