crowneplaza

Støtt Supporterklubben ved å bestille fly og/eller hotell gjennom oss

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kommer terminlista til Premier League-sesongen 2023/24, og Supporterklubben starter da også med billettsalget til Uniteds hjemmekamper.

Når en kjøper billett gjennom Supporterklubben, har en også mulighet til å bestille fly og hotell gjennom oss, og en kan på den måten støtte Supporterklubben.

Vi tilbyr fly (merk: kun fra Norge) gjennom vår flypartner SAS til helgekamper, og til de fleste kampene har vi seter på direktefly tur/retur Oslo-Manchester med utreise fredag morgen, og hjemreise mandag med ankomst Oslo Lufthavn tidlig ettermiddag. Prisen tur/retur er 4750 kroner.

Om en trenger tilknytningsfly fra andre steder blir det et tillegg på 1500 kroner (Trondheim og sørover) eller 1950 kroner (nord for Trondheim). Les mer om bestilling av flyreise via Supporterklubben her.

Supporterklubben tilbyr hotell til konkurransedyktige priser, og hvis en da har kjøpt flybilletten også gjennom oss, så vil det da vanligvis være fra fredag til mandag. Vi benytter oss av hotellene Crowne Plaza og Holiday Inn Express, to hotell som ligger rett ved siden av hverandre i sentrum av Manchester.

Les mer om hotellene og om hotellbestilling gjennom oss her (hvor en også kan se alt en trenger å vite om pris).

Double

Hvorfor skal du kjøpe hotellrom gjennom Supporterklubben?

Det finnes utallige hotell i og utenfor sentrum av Manchester. Noen foretrekker å bestille dette selv, mens andre synes det er lettest å bestille alt på ett sted.

Her kommer noen innspill fra oss om fordelene ved å bestille hotell gjennom Supporterklubben:

  • Du kan være sikker på at lokasjonen er topp med tanke på alle byens attraksjoner, som uteliv og shopping.
  • Hotellene ligger i nærheten av hverandre, og er da perfekt mht logistikk for våre tilleggsprodukter som omvisning, kamptransport og eventuell reise til annen kamp i løpet av turen.
  • Kvalitet og service er meget bra. Vi har samarbeidet med hotellene i flere år, og har svært tett dialog med dem. Du har også tilgang til reiseleder fra Supporterklubben gjennom hele turen om du skulle trenge assistanse.
  • Og ikke minst: Du støtter Supporterklubbens arbeid med turer og billetter om du kjøper hotell gjennom oss. Vi har fremforhandlet priser som skal være konkurransedyktige med det du finner på internett (enkeltdøgn og enkeltkamper kan avvike fra dette da vi har faste priser mens hotellene kjører variable priser), og samtidig da gir en kickback til Supporterklubben.

Her er noen av de andre reiserelaterte sakene vi har publisert de siste dagene: 

Supporterklubbens telefontid utvides torsdag til klokka 18.00.

Powered by Labrador CMS