– Skam dere!

OPPDATERT Anderson slår kraftig tilbake mot avispåstander.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag skrev Manchester Evening News’ Rob Dawson en  sak der Uniteds utlånte brasilianer blant annet ble sitert på at han er «sikker på at mange spillere ønsker seg bort» fra Manchester United (se under).

Via sin konto på Instagram tar Anderson nå kraftig avstand fra det påståtte intervjuet, og hevder at det aldri har skjedd.

– Jeg er sjokkert og overrasket over et påstått intervju som aldri har funnet sted. Jeg har aldri gitt et slikt intervju, og enda mindre sagt noe stygt om en klubb jeg elsker, en klubb hvor jeg vokste opp og som ga meg så mye. Skam dere!!!!!!

Avslutningsvis skriver Anderson dette:

– Jeg er akkurat som en supporter; jeg elsker klubben. God natt, Manchester!

Andersons side på Instagram

Saken slik den ble gjengitt tirsdag på grunnlag av påstandene i Manchester Evening News:

– Mange vil bort

Anderson har dratt på lån til Fiorentina i Italia. 25-åringen fikk 17 minutter i debuten hjemme mot Genoa (3-3) og 51 minutter da det ble tap mot Cagliari i helga.

Samtidig har han benyttet muligheten til å avsløre litt innad fra United, ifølge Manchester Evening News.

– Det er en masse spillere som vil bort, spesielt spillere som meg selv og Nani som har vært i Manchester i sju-åtte år. Manchester United er en svær klubb, men av og til vil en fotballspiller bort for å få oppleve en ny måte å spille fotball på, og også å lære noe, sier han.

– Jeg er lykkelig over å være her i Fiorentina, og vil forsøke å vinne like mange titler her som jeg gjorde i Manchester. Jeg ønsker å bli her. Det var fantastisk å være i Manchester. Det var en klubb full av historie og prestisje, men nå vil jeg kjempe om å få spilletid her i klubben. Jeg vil takke United-fansen for all støtte, men jeg er her fordi jeg ønsker å bli her også videre, sier han.

Andersons lån går ut til sommeren, men han har allerede mistet 8-trøya si til Juan Mata.

Så kan bare tiden vise hva som skjer med brassen videre.

Powered by Labrador CMS