Moyes: – Ja, Anderson lånes ut

Leies ut og kan kjøpes for seks millioner euro til sommeren?

Publisert Sist oppdatert

(Bilde fra Fiorentinas nettsider og TV-kanal)

Uniteds midtbanespiller ankom Italia og Fiorentina torsdag. Der møtte han to av klubbens direktører, før han skal gjennom en legesjekk fredag.

Fiorentina bekreftet det hele ved å legge ut et bilde av direktørene og Anderson på sin nettside. Der bekrefter de også at en legesjekk er det som står på planen fredag, og fredag formiddag fulgte klubben opp med å legge ut et bilde av brasilianeren når han er i gang med legesjekken.

Ifølge ubekreftede rapporter så har Anderson selv ønsket en permanent overgang vekk fra United nå, men United har foreløpig kun tillatt en låneavtale. David Moyes bekreftet også at det er snakk om et lån fredag.

 

– Anderson drar på lån til Fiorentina, ja. Vi har ikke kunnet gi ham så mye spilletid som han ønsker. Nå kommer han til en bra klubb i en bra liga. Forhåpentligvis kan det komme noe godt ut av det, sa Moyes på sin ukentlige pressekonferanse fredag.

Her kan du se Andersons spillerprofil på united.no, og en vurdering av hvordan han har gjort det mens hans han har vært i United.

Har du ikke lest den fantastiske historien om hvordan Anderson ble udødelig i Gremio før han kom til United, så er det vel verdt å lese her.

United.no følger utviklingen gjennom fredagen.

anderlege
anderson43
Powered by Labrador CMS