Ryktesaker, uke 15

United skal ha sikret seg Mourinho til 2019, og med seg henter han to spisser.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 17.april:

13.00: Zlatan er ikke den eneste spissen som ryktes til United denne sommeren sammen med Jose Mourinho. Manchester Evening News skriver at United også har Gonzalo Higuain på ønskelista. Argentineren har bøttet inn med mål denne sesongen, og scoret 32 mål for Napoli.

11.00: Søndag morgen skriver Sport Witness at Manchester United har skrevet under en avtale med Jose Mourinho som binder manageren til klubben frem til 2019. SW linker til Bild som har kommet med saken, men minner leserne sine på at dette ryktet har vært i avisene for både uker og måneder siden. Bild skriver også at Mourinho vil ha med seg Zlatan Ibrahimovic.

Lørdag 16. april:

09.15: Både Manchester United og Chelsea har vært i samtaler med Roma om Kostas Manolas, men det har ikke vært noen bud og Roma venter til sommeren med å bestemme seg over hans fremtid, skriver Sky Sport-journalist Fabrizio Romano på Twitter.

08.30: Forrige sommer fant United en juvel i Monaco da Anthony Martial kom til Manchester helt på tampen av overgangsvinduet. Denne sommeren følger United samme oppskrift, ifølge Sport Witness. Monacos Bernardo Silva er et stort talent, og skal være ønsket av Van Gaal som en erstatning for Mata for å få mer hurtighet i laget, skriver Sport Witness.

08.00: Ifølge Corriere(her linket til Sport Witness) krever Zlatan Ibrahimovic en dobling i lønn for å forlate PSG til sommeren. Corriere skriver at svensken vil kreve en ukeslønn på £550k. Med en lønn som det vil den høyreiste svensken gå forbi både Messi og Ronaldo på lønnstigen.

Fredag 15. april:

10.00: United skal være interessert i den 14 år (!!!) gamle PSV-spilleren Sekou Sidibe. Belgieren, med aner fra Elfenbenskysten, skal ha imponert for PSVs U16-lag denne sesongen, skriver The Sun.

09.00: – Drar du til de røde djevlene så ta med meg også. Du får meg gratis, men gi meg ordentlig med lønn så skal jeg vinne Premier League for deg i United på første forsøk, skal Zlatan Ibrahimovic ha sagt da han personlig ringte Jose Mourinho. Det hevder i alle fall Corriere dello Sport – og bakgrunnen for Zlatans telefonsamtale skal være at han også vil hindre at Pep Guardiola tar gull med City.

07.40: Marcus Rashford har scoret noen herlige mål, men ifølge The Sun så har 18-åringen fortsatt ikke fått noe lønnshopp. Det betyr en ukelønn fortsatt på 1.500 pund pluss 5.000 pund i bonus for hver kamp han spiller.

07.35: Ikke helt nytt, men har ikke stått her denne uka: Everton er også blant klubbene som kunne tenke seg Michael Carrick. Tidligere har blant annet Newcastle og West Ham og også Arsenal (!!) blitt koblet til spilleren som står uten kontakt til sommeren. Daily Express er kilden for dette siste ryktet.

07.30: Onsdag skrev Daily Mirror at Louis van Gaal kunne komme til å få sparken den kvelden hvis West Ham ikke ble slått i FA-cupen. Fredag skriver David McDonnell at Van Gaal uansett kommer til å erstattes av Jose Mourinho i sommer. Avisa skriver at Sir Bobby Charlton og Sir Alex Ferguson skal ha innsett behovet for endring, og sånn sett være minde mot Mourinho enn de tidligere har vært.

Torsdag 14.april

17.15: Marcus Rashford har storspilt for United denne sesongen, og tilogmed vært historisk god. Torsdag hevder italienske La Nazione(her linket til Sport Witness) at United kan være villige til å la unggutten gå til sommeren. De skriver også at United kan gjøre Rashford del i en byttehandel med Fiorentina hvor United får Federico Bernardeschi. Ifølge La Nazione skal United være svært interesserte i å hente vingen, og er villige til å tilby en sum på £22.3m.

Sport Witness’ Tom Coast stiller spørsmål til ryktet og klarer ikke å forstå hvorfor United skulle latt et talent som Rashford gå. Han kaller også artikkelen til La Nazione for «absurd». Her kan du se Bernardeschis Wikipedia-side.

16.45: Et av de heteste overgangsobjektene denne sommeren er Zlatan Ibrahimovic som er på utgående kontrakt. Svensken har blitt ryktet til flere klubber, blant annet Manchester United. Ifølge M.E.N. bekrefter svensken selv at engelske klubber har vært i kontakt med han, uten at han røper hvem.

14.10: Manchester United var representert med speidere på tribunen under onsdagens Champions League-kamp mellom Benfica og Bayern München, skriver Manchester Evening News. Nok en gang var det Renato Sanches United fulgte tett, og det er ventet at United vil prøve seg med et bud i sommer. Men klubben kan få konkurranse av Arsenal som også skal ha sett spilleren i aksjon onsdag kveld.

08.00: Marquinhos skal være lei av å slite benken i PSG. Nå ønsker den brasilianske forsvareren seg bort fra den franske storklubben og England kan bli neste stoppested. Manchester United skal være blant klubbene som er interesserte, men det skal også Arsenal og Chelsea være, melder Daily Star som på sin side henter opplysningene ine fra spanske Fichajes….

Onsdag 13. april

16.30: Flere kilder har linket Wolfsburgs brasilianske midtstopper Naldo til Manchester i sommer. Ifølge Teamtalk.com har brassen selv kommentert ryktene, og han skal være smigret over interessen fra England.

– Manchester United er en stor klubb, og jeg føler meg beæret over deres interesse, sa Naldo før han la på at har det fint i Wolfsburg.

15.20: Påstanden om at Louis van Gaal sitter utrygt i managerstolen på Old Trafford, kommer neppe overraskende på noen, og nå skriver The Mirror at 64-åringen kan få beskjed om å rydde bort skriveblokken allerede i kveld, dersom han mislykkes i å lede United til seier over West Ham.
Avisen skriver at United-hierarkiet trolig vil svinge pisken så snart Van Gaal ikke lenger har muligheten til å vinne et trofé, og ganske sikkert dersom han skulle mislykkes i å lede klubben til Champions League.

15.15: Så dukker Gareth Bales navn igjen opp i ryktene rundt Manchester United. Nå er det italienske Tuttomercatoweb som er på farten med påstanden om at waliseren selv er ute etter å få til en overgang til Old Trafford. Bales posisjon på Santiago Bernabeu skal være svekket etter at Rafael Benitez fikk sparken like over nyttår.

15.05: The Sun melder at West Ham ønsker seg Michael Carrick i retur. Tolv år etter at han forlot Upton Park til fordel for Tottenham, har 34-åringen ennå ikke fått tilbud om en ny kontrakt med Manchester United. West Ham skal på sin side ha undersøkt muligheten for å bli enig om en ettårskontrakt med den aldrende midtbaneeleganten.

13.00: Den spanske fotballjournalisten Guillem Balague hevder at Real Madrid mer enn gjerne selger unna James Rodriguez dersom de får et beløp som står i stil til spillerens kvaliteter.
Den colombianske vingen blir stadig oftere nevnt som et mulig mål for Manchester United.

12.5o: Ifølge Ghana Web er den tidligere Chelsea-manageren Avram Grant på vei til England for å forsøke å overtale Timothy Fosu-Mensah til å bytte landslagsdrakt.
Israelske Grant er for tiden landslagssjef for Ghana, mens Fosu-Mensah på sin side spiller landslagsfotball for Nederlands U19. Dette ønsker Grant å få gjort noe med. Han har oppdaget at United-talentets foreldre begge er født og oppvokst i Ghana, og dermed har den Amsterdam-fødte 18-åringen muligheten til å velge. Oranje eller Black Stars? Valget er ditt, Timothy…

Tirsdag 12. april

09.00: ESPN skriver også at John Stones og Harry Kane står høyt på Jose Mourinhos ønskelista for spillere han ønsker til United hvis han får den jobben. Mourinho ønsket Stones også til Chelsea da han var manager der. Den portugisiske manageren skal også ha sagt seg positiv til at United henter Zlatan Ibrahimovic, ifølge ESPN.

07.35: Jose Mourinho skal være sterk i troen på at han blir Uniteds nye manager, og ønsker fem nye spillere, ifølge ESPN. Benficas 18-åring Renato Sanches skal være én av de fem. Arsenal skal imidlertid nå også være interesserte i Renato Sanches, skriver Daily Mail.

07.30: United skal være den eneste klubben som har kontaktet Zlatan Ibrahimovic seriøst om en overgang, ifølge L’Equipe og gjengitt i Daily Star. Svenskens kontrakt går ut i sommer.

Mandag 11. april

18.00: Manolas er ikke den eneste Di Marzio skrev om mandag ettermiddag. Ifølge Di Marzio(her oversatt av Metro) gjør Mourinho sitt første sommerkjøp i  Andre Gomes. Den portugisiske manageren som ryktes å overta managerjobben i Manchester United, skal ha sansen for Gomes og mye tyder på at midtbanespilleren vil havne i Manchester dersom Mourinho blir manager.

17.00: Chris Smalling og Daley Blind har for det meste utgjort Manchester Uniteds stopperduo denne sesongen, men til sommeren kan det komme en gresk utfordrer. Ifølge Gianluca Di Marzio skal representanter fra United vært i møte med Romas midtstopper Kostas Manolas. Stopperen har tre år igjen på kontrakten sin med Roma, og Chelsea fikk avslått bud på grekeren i september i fjor.

16.30: Zlatan Ibrahimovic har flere ganger blitt nevnt i Uniteds ryktebørs, og starter denne uken med en ny opptreden i spaltene. Ifølge Sky Sports skal svensken ha hevdet at han er villig til å slutte seg til Manchester United, men kun dersom det skjer et managerskifte i klubben. Ibrahimovic skal nemlig ikke være villig til å inngå et samarbeid med Louis van Gaal.

Zlatans kontrakt med PSG går ut til sommeren.

08.45: The Sun hevder at Manchester United sikter seg inn på Hull Citys skotske venstreback Andy Robertson. Avisen skriver at 22-åringen vil få en rekke klubber etter seg i sommer, men den forstår det likevel slik at United står fremst i rekken. Robertsons Wikipedia-profil.

Powered by Labrador CMS