– Top of the league!

FANREAKSJONER Her har vi samlet noen av kommentarene som haglet inn etter lørdagens seier.

Publisert Sist oppdatert

Tabelltopp, og ingen tvil om at stemningen har snudd til det langt bedre blant United-fansen. Fortsatt er det ting å plukke på – selvfølgelig, men de fleste synes nå å ha samlet seg i troen på at vi nå ser konturene av et lag som kan være med og kjempe helt i toppen. Her er noe av det som ble skrevet om prestasjonene mot Sunderland:

“Jeg er spent på hvem som tar over etter Van Gaal. Uansett hvem det blir har Van Gaal nå lagt et meget godt fundament. Jeg tror United-fans har mye glede i vente! :)”

Jørgen Moxness, kommentarfeltet

“Hvorfor klage på Memphis fordi han ikke spiller Martial? Greit nok at avslutningen var elendig, men 99% av alle fotballspillere hadde mest sannsynlig gjort det samme. ”

Christer Slåttenhus Bragmo, kommentarfeltet

“Martial viste klasse i dag også selv om han ikke scoret. Dæven hvor deilig det er å ha en klassespiss igjen :)”

Captain Marvel, kommentarfeltet

 

“United har denna sesongen spelt 7 kampa I ligaen, 3 i sammenheng me Cl, 1 i ligacupen. Vest ikkje eg tar heilt kjempefeil ni, så har rooney spelt I 10 av dem og scora i fem.. not to bad mtp at han ikkje e heilt I form førr dagen da :-D”

Erlend Arctander, kommentarfeltet

“Valencia tilbake i god gammel form! Herlig å se det. Matas verdi gikk opp enda en kvarts prosentpoeng etter denne kampen, og Rooney med årsbeste i Premier League.”

Denis the Menace, kommentarfeltet

“Sitter med samme følelse over kampene nå som under SAF! Dårlig 1.omgang, SMELLER tilbake i 2.omgang ”

Stian E

 

“Nedtur at ikke Perreira får sjansen, men fra et strategisk ståsted er åpenbart arbeidsjernet Young et bedre alternativ. Dette er dog en kamp hvor vi har råd til eksperimentere litt. ”

Jørgen H. Torkveen, kommentarfeltet

“Top of the league, top of the league, top of the league, top of the league GGMU!!”

Roy Olsen, kommentarfeltet

“Håper at LvG roterer godt nok i det tette kampprogrammet framover. Begynner å bli brukbart mange spillere som er i gang nå, kan bli bra dette.”

Morten Frogner, kommentarfeltet

“Fint, men forventet resultat. Egentlig litt skuffa over at vi ikke gjør mer. Det er hjemme, og jeg synes vi burde kjørt på mer. Det var mye som ikke stemte offensivt i dag.”

Sir Matt, Unitedforumet.no

“Ingen stor kamp alt i alt, men full kontroll og 3p og vi holder buret rent, selv om det er litt urovekkende at man får såpass mange farlige sjanser i mot i en kamp man har så til de grader full kontroll på.”

Kokapetl, Unitedforumet.no

“Og vi som var bekymret for hvem som skulle score målene. Nå satser vi på at Rooney kommer i form, så ser dette ikke så gale ut.”

Buchan, Unitedforumet.no

Powered by Labrador CMS