– Nå må Schweinsteiger være fast

FANSREAKSJONER: Her er deres meninger etter seieren over Southampton.

Publisert Sist oppdatert

Etter to strake bortetap reiste Manchester United seg og slo Southampton på St. Mary’s, til tross for at det var hjemmelaget som tok ledelsen ved Graziano Pellè.

Anthony Martial ble den store helten med to scoringer, men også David de Gea skal ha sin del av æren for at United fikk med seg alle tre poengene.

Vi har loddet stemningen etter kampen i kommentarfeltene på united.no og i United-forumet, og gjengir her noen av innleggene:

“Utrolig at supporterne ikke er mere positive. Merker at det det i større grad er folket på tastene her på forummet og ikke de jeg ser kampene sammen med. At vi i dag klarer å komme tilbake etter 0-1 og styrer kampen i lang tid, er intet mindre enn glimrende.”

Giesselbach

United-fans i Brugge
HAPPY: Den tilreisende United-fansen var nok fornøyde med at de kunne reise hjem til Manchester med tre poeng.

“Possessionfotball er ikke en dårlig idé, men det må være possession with progression. Uniteds progresjon med ballen i laget er stort sett fullstendig fraværende, og vi skaper basically ingenting fra ballinnehavet.”

Forumbrukeren Nicky Butt

lvg
FILOSOFI: Louis van Gaal har klare tanker om hvordan fotball bør spilles.

“Jeg synes Rooney og Depay skuffet igjen, men å klage på Mata etter hver bidige kamp.. det blir bare dumt. Han hadde ingen god kamp mot PSV, men mot Southampton gjorde han seg ikke bort. ”

Toffin

mata
SCORET: Juan Mata har fått mye kritikk denne sesongen, men mot Southampton slo han til med en scoring.

“Schweinsteiger må være fast på laget nå. Kom inn og var enorm! Burde være godt foran Carrick i køen etter de siste kampene. Selvsagt kommer kampene tett framover så det blir kamper på alle, Schweinsteiger og Schneiderlin bør starte de viktigste.”

Ivanisevic

bs
LEDER: Bastian Schweinsteiger kom inn og tok kontroll over oppgjøret på St. Mary’s.

“United malte Southampton i stykker, og det var en regelrett ELENDIG jobb av Paddy McNair som tilfeldigvis brakte dem tilbake i kampen igjen. Ingen skal komme og påstå at det var Smalling sin jobb å markere Pellè på den andre scoringen hans.”

Harry Greaves

sot
LUFTENS BARON: Graziano Pellè scoret to ganger for Southampton. Her fikk han Paddy McNair til å se ut som en junior.

“Deilig! Sterkt å snu, litt Sir Alex’ United over dette. Synd overtaket utover i andreomgang ikke ble utnytta mer, for jeg er ganske sikker på at det kunne blitt flere mål. Men veldig fornøyd med seier etter at det ble vel spennende på slutten.”

Kjetil

mar
COMEBACK: Anthony Martial sørget nærmest egenhendig for at resultattavla gikk fra å vise 0-1 til 2-1.

“Minuset er at vi er fortsatt svake på dødballer i mot vi tapte litt for mange hodedueller i dag, det er bekymringsfullt. Vi kan takke en god De Gea i dag for at vi vinner.”

Pippomio

Powered by Labrador CMS