– Jeg er på plass i Manchester

Facundo Pellistri er klar for å starte United-eventyret.

Publisert Sist oppdatert

Av Uniteds deadline day-signeringer, er det nok Edinson Cavani som har stjålet flest overskrifter, etterfulgt av Alex Telles. Men også uruguayanske Facundo Pellistri signerte mandag en avtale med klubben, og nå har 18-åringen uttalt seg om overgangen.

– Spent på tempoet

Høyrevingen forteller at det er uvirkelig stort å signere for en klubb som United.

– Det var ufattelig å spille på toppnivå med Peñarol (klubben Pellistri kommer fra), og nå å skulle gjøre det med Manchester United, er noe jeg aldri ville drømt om. Det betyr veldig mye for meg og min familie, sier lynvingen til Telemundo (gjengitt av Futbol).

Lenge så det ut til at den hurtige flankespilleren skulle ende i franske Lyon, men overgangen strandet på grunn av uenigheter med Peñarol. Dermed så United sitt snitt til å sikre seg Pellistri.

Alt i alt ble det en hektisk sommer for unggutten, som måtte vente lenge på å vite hvor fremtiden hans lå.

– Det var veldig mye snakk om de to mulighetene, og heldigvis forsøkte de å la meg være så mye i fred som mulig, slik at jeg ikke skulle bli gal. Først kom Lyon, deretter United, og jeg er veldig fornøyd med å få muligheten. 

STJERNESKUDD: Pellistri fikk seriedebuten for Peñarol i 2019. Klubben er for øvrig en av Uruguays største og mest tradisjonsrike.
STJERNESKUDD: Pellistri fikk seriedebuten for Peñarol i 2019. Klubben er for øvrig en av Uruguays største og mest tradisjonsrike.

Han er også fornøyd med å spille i Premier League. Ifølge ham selv har han nemlig fulgt toppserien i England nøye.

– Det er en liga jeg pleier å se mye med foreldrene mine. Du ser de gode lagene, og du kan ikke forestille deg å spille der. 

Uniteds nye nummer 28 er nå spent på å starte United-karrieren, der han etter rapportene skal være tiltenkt en rolle på førstelaget.

– Nå som jeg har sjansen, klarer jeg ikke vente. Det er et nytt eventyr, og det jeg er spent på å se om tempoet er så høyt som de sier.

Har ankommet Manchester

Lørdag kveld la Pellistri ut denne meldingen på Instagram:

Han skriver at han allerede er på plass i Manchester, og at han gleder seg til å bli del av United-laget.

Det har ikke kommet noen klar beskjed rundt hvorvidt Pellistri trenger å gå i karantene før han kan begynne å trene med sine nye lagkamerater.

The Sun har tidligere skrevet at et av Uniteds krav til Peñarol var at unggutten skulle være i en såkalt «boble», som tillater ham å gå rett inn i tilværelsen som Premier League-spiller idet han kommer til England.

Det er mangelen på en slik «boble» som gjør at Edinson Cavani etter all sannsynlighet går glipp av bortekampen mot Newcastle i Premier League.

Powered by Labrador CMS