Knuser City

På banen er kampene jevne, men på Facebook knuser United sine lyseblå byrivaler.

Publisert Sist oppdatert

Det finnes tusenvis av fansider på Facebook, og å måle to opp mot hverandre bare basert på antall «likes» er ikke alltid riktig, ettersom innhold og aktivitet spiller en stor rolle.

Manchester-avis

Men når en og samme avis har laget to sider, som oppdateres like godt og ofte, slik som Manchester Evening News (MEN) har gjort, da blir det plutselig mer spennende å se på tallene.

2. desember 2013 satte de opp Manchester United FC – Manchester Evening News, og Manchester City FC – Manchester Evening News. De to sidene oppdateres mange ganger hver eneste dag, med nyheter, rykter og gode saker, slik vi også prøver å gjøre med vår egen Facebook-side.

Enorm vekst for United

En av våre faste lesere har gjort oss oppmerksom på den kraftige veksten som den røde siden til MEN har hatt siden den ble startet opp. Leseren oppgir at da han først likte siden, hadde United rundt 5000 likes, mens City stod på 4000.

I skrivende stund har United sin side 177 000 likes, og det øker i raskt tempo (flere hundre på den lille tiden det har tatt å skrive denne artikkelen) mens City sin side ligger på drøye 11 000.

Var det noen som sa at Manchester er blått?

 

Powered by Labrador CMS