På landslaget – igjen

Fabio er nok en gang tatt ut i den brasilianske landslagstroppen som skal møte Gabon og Egypt i november.

Publisert Sist oppdatert

Fabio Da Silva var også uttatt i Mano Menezes’ landslagstropp da Brasil møtte Costa Rica og Mexico i starten av oktober, og den unge backen fikk til og med sin landslagsdebut i kampen mot Mexico. Menezes må ha likt hva han så av Manchester United-spilleren, for torsdag ble troppen til privatlandskampene mot Gabon og Egypt offentliggjort, og nok en gang var Fabios navn på listen over de 23 spillerne.

Mens resten av landene i Sør-Amerika kjemper om å kvalifisere seg til VM-sluttspillet i 2014, er Brasil – som verter – direktekvalifiserte til turneringen. Det betyr at det for Fabio og hans lagkamerater kun dreier seg om privatlandskamper den nærmeste tiden – så også mot Gabon og Egypt.

Kampen mot Gabon spilles 11. november i Libreville i Gabon, mens kampen mot Egypt skal spilles i Doha i Qatar 15. november.

Fabios tvillingbror Rafael er for tiden skadet, og er derfor uaktuell for landslagsspill. Han har tidligere vært uttatt til den brasilianske landslagstroppen, men har foreløpig ikke fått debuten for A Seleção.

HER kan du se hele den brasilianske troppen.

Kilde: CBF.com.

Powered by Labrador CMS