Må finne spilletid annetsteds

Sir Alex Ferguson røper at han kommer til å låne ut Fabio da Silva neste sesong.

Publisert Sist oppdatert

Han fikk tillit fra start i Champions League-finalen mot Barcelona på Wembley foregående sesong, men i år har det gått langt mellom sjansene på førstelaget for Rafaels tvillingbror.

Den lovende 21-åringen har vært skadebefengt helt siden han ankom klubben en varm sommerdag i 2008, og denne sesongen har ikke vært noe unntak. Nå blir konsekvensen at Fabio etter hvert kommer til å bli sendt på utlån til en annen Premier League-klubb. Og grunnen er såre enkel.

– Ja, for han trenger spilletid, skriver Fergie i kampprogrammet før møtet med Aston Villa.

Han utdyper: – Og jeg håper og tror utlån for den neste sesongen gir ham førstelagsfotballen han trenger, fortsetter skotten, som håper resultatet blir at Fabio utvikler seg på samme måte som Rafael.

På bildet ovenfor slår Fabio fortvilet ut med armene. Den unge brasilianeren skal imidlertid ha stilt seg positiv da han ble kalt inn og orientert inne på sjefens kontor.

– Jeg har allerede pratet med ham, og han forstod – og var enig i – at det er viktig for ham å få jevnlig spilletid på høyeste nivå. Og det er ikke noe vi kan tilby ham per nå, skriver skotten ifølge ManUtd.com

Powered by Labrador CMS