Vennskapelig tvillingrivaleri

Rafael blir glad på Fabios vegne dersom det er tvillingbroren som blir plukket ut til å spille høyreback i Champions League-finalen.

Publisert Sist oppdatert

Høyrebacken er kanskje den posisjonen det er størst usikkerhet til hvem som kommer til å bekle lørdag kveld. Begge tvillingene kjemper mot John O’Shea om retten til en plass i startelleveren.

– Jeg tror det alltid er viktig med rivaleri, sier Rafael ifølge ManUtd.com. – Det gjør oss til bedre fotballspillere. Jeg, Fabio og John O’Shea kjemper om den samme plassen.

De siste ukene virker det som om det er Fabio som har vært Sir Alex Fergusons førstevalg. Om han får tillit igjen, vil tvillingbroren være særdeles glad på hans vegne.

– Jeg bli veldig glad på Fabios vegne dersom han blir valgt. Det er synd for meg hvis jeg ikke spiller, men jeg kommer til å være glad for hans del. Det er vanskelig for oss å kjempe om den samme posisjonen, men på en annen side er det bra. Det hjelper oss å vokse som spillere, mener Rafael.

– Jeg er mye mer aggressiv enn han. Han er mye roligere enn meg. Jeg er mye mer nervøs når han spiller. Jeg vet ikke hvorfor, men sånn er det bare!

Det er tre år siden ungguttene kom til United, og da flyttet de fra alt og alle i hjemlandet. Allikevel, begivenheter som den på lørdag rettferdiggjør avgjørelsen om å satse som fotballspiller, mener Rafael.

– Øyeblikk som dette gjør at det var verdt å legge alt bak oss i Brasil. Det er veldig viktig for oss å forberede oss ordentlig, med tanke på at dette er en Champions League-finale. Vi har gjort det så langt, og jeg har tro på at vi blir klare til kamp.

Powered by Labrador CMS