Skryter av tvillingene

Sir Alex Ferguson spår stor fremtid for Da Silva-brødrene.

Publisert Sist oppdatert

Både Rafael og Fabio har fått mye spilletid for førstelaget denne sesongen, og har gjort sakene sine bra. Rafael imponerte både fansen og Sir Alex Ferguson i 5-0-seieren mot Wigan.

"Rafael var strålende mot Wigan og viste fantastisk energi og engasjement," sier Ferguson til ManUtd.com.

Manageren forteller videre at han alltid har hatt store tanker om brødrene. Det eneste problemet er at det er vanskelig å se hvem som er hvem!

"Man kan ikke skille dem – verken når det gjelder utseende eller ferdigheter. De er like gode og det er umulig å se forskjellen uten å se på nummeret på shortsen!"

"Patrice Evra er et meget godt forbilde for dem, men man kan ikke sette noen mål for brasilianere. Det er store muligheter for at de er førstevalget på backene om fem år," sier Ferguson.

Nå venter Manchester City i Ligacupen, en turnering hvor United tradisjonelt sett har sluppet til unggutter. Ferguson har tidligere sagt at ungguttene skal få muligheten også denne kampen, og det gjør at det er store muligheter for å se begge tvillingene. Selv om det "bare" er Ligacupen, tror United-manageren at det blir en tøff kamp.

"Det blir en vanskelig kamp mot City, et byderby med den vanlige villskapen og intensiteten. Forhåpentligvis har vi nesten alle skadefrie til returoppgjøret (spilles 19. januar) og vi går videre," sier han.

Powered by Labrador CMS