– Ingen ville merket det

Sir Alex Ferguson spøker med at han fortsatt kan spille med Rafael tross brassens suspensjon – ved å bruke Fabios drakt!

Publisert Sist oppdatert

Rafael fikk ingen utvidet karantene etter utvisningen mot Tottenham, men ble belønnet med £8000 i bot for reaksjonen da han ble vist det røde kortet. Mot Birmingham i morgen må Sir Alex Ferguson imidlertid klare seg uten høyrebacken… eller?

– Unge Fabio kan fint spille høyreback, John O’Shea og Wes Brown er tilbake i trening.. De er tilgjengelige, sier Fergie ifølge Reuters.

– Jeg kunne brukt Rafa uten at noen ville merket det – det kunne jeg gjort uten problemer! Så det er egentlig ikke en suspensjon i det hele tatt, spøker Sir Alex.

På spørsmål om han ville blitt avslørt av en eventuell DNA-test kom det fra sjefen:

– De er sannsynligvis helt like.

Paul Scholes har vært ute de ti siste kampene med skade, men satt på benken mot Spurs forrige helg og spilte rundt en time i reservelagets 8-0-utklassing av Bury tidligere denne uka.

– Han blir definitivt vurdert i morgen, sier Sir Alex om rødtoppen fra Salford.

– Jeg hadde tenkt til å sette han inn mot Tottenham, men så ble Rafa sendt av banen. Det er godt å ha han tilbake. Han har hatt en liten pause, og vi vet at Paul har kommet tilbake fin og frisk fra skader opp gjennom årene, så det er gode nyheter for oss.

Powered by Labrador CMS