Mer i vente fra Fabio!

Årets United-åpenbaring Rafael Da Silva har stor tro på at tvillingbror Fabio vil vise hva han kan før sesongen er over.

Publisert Sist oppdatert

Rafael har vært satt ut av en ankelskade, men hans tvillingbror har kommet seg etter sin skade, og trener hardt for å komme med i a-lagstroppen. Med Patrice Evra som naturlig førstevalg må Fabio være tålmodig, men etter debutkampen viste han litt av hva som bor i han, og hvorfor han er spådd en minst like god fremtid som sin bror.

”Vi er unge. Fabio vil få sine sjanser og vil forhåpentligvis vise hvor god han er. For øyeblikket er vi her for å hjelpe laget, og trener hardt for å bli bedre og bedre. Det har alltid vært naturlig for oss å spille på hver vår side av banen, det har ikke vært med vilje fra vår side. Det er vennlig rivalisering mellom oss, men vi nyter å spille sammen. Han fortalte meg her om dagen at jeg burde nyte målet mot Arsenal ekstra godt, for det er første gang at jeg har scoret flere mål enn han i en klubb.” Sier han til Uefa.com

Den entusiastiske unggutten er veldig fornøyd med sin debutsesong i England, og på spørsmål om det største høydepunktet han har opplevd så langt i sesongen var han litt i tvil.

”Jeg er fristet til å si at målet mot Arsenal, mitt første mål for United. Det var veldig spesielt, fint var det også. Men jeg var også veldig glad og fornøyd etter City-kampen. Etter kampen sa Sir Alex at jeg utspilte Robinho!”

Kilde: Setanta.com

Powered by Labrador CMS