– En flott mulighet

Mark Robins gleder seg til U18-kampen mellom Huddersfield og United.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United møter Huddersfield borte i 8.delsfinalen i FA Youth Cup fredag, som du kan følge live her på United.no. Vinneren av dette oppgjøret vil møte Manchester City eller Fulham i kvartfinalen.

Mark Robins, Huddersfield-manager har uttalt seg om den kommende 8.delsfinalen til Manutd.com.

– The FA Youth Cup er fremragende og du vil være med så langt du klarer. Det er jo en etterligning av FA-cupen, så den lar deg møte tøff motstand fra lag både høyere og lavere i divisjonssystemet. Det er en god arena for alle.

Mark Robins var United-spiller fra 1986 til 1992. Han var en viktig del av laget som vant FA-cupen i 1990 og scoret elleve mål på 48 opptredener for United.

– Når jeg var i ungdomssystemet til United, spilte vi alltid på Old Trafford, både på reservelaget og ungdomslaget. I disse dager vil ikke klubbene at man skal spille så mye på stadionen på grunn av slitasje på underlaget. Dette er en flott mulighet for vårt ungdomslag å ikke bare spille på Old Trafford, men også møte et av de beste ungdomslagene.

– Jeg tror det kommer til å være litt nerver og en eller to av spillerne våre vil være desperate etter å spille mot United. Det er en eller to av våre spillere på U18-laget som vi har store forhåpninger til, og tror kan slå igjennom på et høyere nivå. Kampen er en fantastisk sjanse for alle sammen, avslutter Robins.

Powered by Labrador CMS