MANCHESTER UNITED-SHEFFIELD UNITED 4-1, SAMMENLAGT 6-3.

Søndag feiret et fullsatt Old Trafford Manchester Uniteds 19. seriegull.

Mandag var det fremtiden som skulle vise seg frem.

Og FA Youth Cup-finalen viste at den ikke ser så aller verst ut.

Banens beste

Stortalentet Ravel Morrison (bildet) viste en rekke glimt av storspill, var banens beste og scoret to av målene da Sheffield United ble slått 4-1 i returkampen av finalen. De to siste målene ble satt inn av toppscorer William Keane, og dermed tok United sin 10. Youth Cup-tittel med 6-3 sammenlagt.

Ravel Morrison satte inn 1-0 på tampen av 1. omgang etter godt forarbeid av høyreback Michael Keane. Så satte Keanes bror, William, inn 2-0 på et straffespark etter at en Sheffield United-spiller handset i eget felt på overtid i 1. omgang.

Morrison økte ledelsen da han skaffet seg rom utenfor 16-meteren, og dunket ballen i hjørnet 20 minutter før slutt, og dermed gjorde ikke Joe Ironsides redusering noe særlig. I stedet kunne Keane sette punktum med sin 4-1-scoring etter at han og Larnell Cole kom seg fri inne på Sheffield Uniteds halvdel.

Det var Keanes femte mål på to kamper på Old Trafford denne sesongen. Mest imponerende var likevel Morrison. Storspillet viste også at han ikke har latt seg påvirke av at han må møte i retten kommende onsdag.

Fortjent

Uniteds U18-lag har uansett vist seg som fortjente mestere denne sesongen. Liverpool og Chelsea er slått ut på veien mot triumfen. Så spørs det bare om United kan feire sin tredje tittel på mindre enn én uke når Barcelona venter på Wembley lørdag.

Uniteds FA Youth Cup-titler: 1953, 1954, 1955, 1956, 1957, 1964, 1992, 1995, 2003, 2011

Man. United – Sheff. United 4-1 (totalt 6-3)

37. min.: 1-0 Morrison45. min.: 2-0 W.Keane (str.)70. min.: 3-0 Morrison73. min.: 3-1 Ironside82. min.: 4-1 W.Keane

United: Johnstone, M Keane, Thorpe, Fornasier, McGinty, Lingard (Cole, 78.), Tunnicliffe, Pogba, van Velzen (Blackett, 84.), Morrison (Cofie, 90+2), W Keane.

Saken fortsetter under bildet…

22.24: SLUTT22.10: 4-1. William Keane. Cole og Keane kommer to mot to, Cole bommer med pasningen, men Keane plukker opp ballen, lurer midtstopperen og skyter herlig kontrollert under keeperen. Game over.22.00: 3-1. Joe Ironside. Eller….Sheffield United kontrer, United glemmer seg bort og alene med keeper scorer Ironside sikkert.21.57. 3-0. Ravel Morrison. 70. minutt. Skaffer seg rom utenfor straffefeltet, og dunker ballen inn i hjørnet. Banens beste med spikeren i kista der. (trolig)21.55. United dominerer, men Sheff. United ikke helt ufarlige når de først kommer.21.48: Morrison spilles nydelig fri av Pogba, bør score, men avslutter utenfor alene med keeper.21.44: Kampen er omsider i gang igjen. Maguire ble tatt av banen på båre.21.38: Pause i kampen i noen minutter nå. Sheffield Uniteds Harry Maguire ligger livløs på bakken etter en duell. Leger er på banen med båre og oksygen.21.33. 2. omgang er i gang.21.18. PAUSE21.17. 2-0 William Keane. Lurer keeper feil vei, og ruller ballen inn i det andre hjørnet.21.16. Straffe til United. Hands i Sheffield-feltet.21.15. Jesse Lingard skyter forbi keeper, men en Sheffield United-spiller klarerer med en heading på streken.21.11. Sheffield United burde utliknet, men spilleren bommer på et innlegg når han har åpent mål fra fire meters hold.21.07: 1-0. Ravel Morrison. Back Michael Keane spilt fri på høyrekanten, legger inn og returen havner til slutt hos Morrison som setter den i hjørnet fra straffemerket.21.00: Ingen stor kamp så langt. United et godt stykke unna det nivået de har vist flere ganger tidligere i sesongen.20.50: Morrison spilt fri av Pogba, men kommer for skrått og tett på keeper som får blokkert avslutningen.20.45: Første skremmeskudd for United. Jordan Slew, som har scoret i Championship denne sesongen, vender fint, men skyter like utenfor fra 14 meter for Sheffield United.20.40: United kjører kampen. van Velzen avsluttet med et skudd utenfor etter fire minutter, Paul Pogba fikk et skudd blokkert etter åtte minutter og United har også hatt noen cornere. Sheffield United har ikke skapt noe så langt.20.30: Kampen er i gang.