SAF i hardt vær

FA vil se nærmere på Sir Alex Fergusons krasse uttalelser etter lørdagens cupnederlag for Portsmouth. Manageren la ikke fingrene imellom i sin karakteristikk av dommer Martin Atkinson, og risikerer nå flere kampers utestengelse.

Publisert Sist oppdatert

SAF nøyde seg ikke med å bare kritisere Atkinson; han var heller ikke nådig i sin omtale av dommersjef Keith Hackett, som han beskyldte for unnfallenhet overfor kampledere som underpresterer.

"Managere får sparken på grunn av slike ting, men likefullt kommer han (Martin Atkinson) til å få dømme igjen neste uke. Han (Keith Hackett) gjør ikke jobben sin skikkelig, og bør derfor under lupen," tordnet SAF, og fortsatte:

"Jeg, som manager, blir konstant vurdert, spillere blir vurdert, og dommere bør også bli vurdert av de rette folkene. Slik kampledelse (Atkinsons) bør ikke aksepteres."

I en kort kommentar bekrefter en talsmann for FA at forbundet har saken på bordet: "Vi er klar over uttalelsene, og vil se nærmere på dem," var imidlertid alt han ville si.

Sir Alex har tidligere i sesongen sonet to kampers karantene for kritikk av dommer Mark Clattenburg, og bør således frykte for hva forbundets dom blir denne gangen. Skulle han bli funnet skyldig etter en eventuell tiltale, risikerer Fergie ny utestengelse. Alternativt kan det komme på tale med en pengebot.

Kilde: FA.com

Powered by Labrador CMS