OPPDATERT: Må svare innen fredag

FA har nå satt en frist.

Publisert Sist oppdatert

FA har satt frist til fredag kl 18.00 lokal tid, og innen da skal Jose Mourinho helst ha kommet med en habil forklaring på sine uttalelser i forkant av mandagens oppgjør mellom Liverpool og Manchester United.

Trenere i Premier League har ikke lov til å uttale seg om innsatsen til dommere hverken før eller etter kamp. Etter mandagens kamp holdt Jose Mourinho seg til å si at dommeren gjorde «en god kamp», etter at han rådførte seg raskt med presseansvarlig.

Mark Ogden i The Independent skriver at hvis Mourinho skulle bli funnet skyldig av FA, så er det mest sannsynlig snakk om en bot, og ikke en potensiell utestengelse.

 

Flere medier melder søndag at FA har satt i gang en undersøkelse av kommentarene Jose Mourinho hadde rundt dommer Anthony Taylor.

Som tidligere dekket, har valget av dommer fått reaksjoner fra flere hold, blant annet tidligere dommersjef Keith Hackett. Grunnen til dette er at mandagens dommer, Anthony Taylor, er født og oppvokst i Manchester-området. Dette er på papiret ikke noe problem, da han ikke holder med laget.

Her kan du lese nøyaktig hva FA skal ha reagert på, fra Sky Sports-journalist Kaveh Solhekol:

Vi oppdaterer saken når, eller om, det skulle komme noe mer ut av dette.

Powered by Labrador CMS