– Urettferdig mot Anthony Taylor

Tidligere dommersjef tar mandagens dommer i forsvar.

Publisert Sist oppdatert

Anthony Taylor har som kjent fått ansvaret for mandagens kamp mot Liverpool, og det lot ikke vente på seg med reaksjoner. Grunnen til dette er at Taylor er født ikke langt unna Old Trafford. Det er ikke lov for dommere å dømme i kamper som involverer laget de selv støtter, men det er ingen regler for å dømme lag fra hjembyen.

Anthony Taylor.
Anthony Taylor.

Tidligere dommersjef Keith Hackett er den siste til å uttale seg om saken, og han mener det hele er veldig urettferdig mot Anthony Taylor, i et intervju med The Telegraph.

– Det er ingen som betviler integriteten eller evnen til Taylor i denne saken, om noe er det en anerkjennelse av den gode jobben han har lagt ned, at han har fått denne kampen.

Hackett forklarer videre at selv de beste dommere opplever å gjøre feil i kamper, og at hvis dette skjer i akkurat denne kampen – så vil det naturlig pådra seg ekstra mye fokus.

– Hvis dette skulle skje, så er det de som har satt Taylor opp på denne kampen som må ta ansvaret. Spesielt når Mark Clattenburg, dommeren i Champions League-finalen 2016, er satt opp som fjerdedommer i en annen kamp, avslutter Hacket.

For ordens skyld; Anthony Taylor har tidligere dømt både Manchester United og City.

Powered by Labrador CMS