– Sánchez bør droppes

– Mot Spurs bør chileneren bli sittende der han satt mot Bournemouth – på innbytterbenken, ifølge Paul Scholes.

Publisert Sist oppdatert

– Sanchez har rett og slett ikke vært god nok, sa den 43 år gamle United-legenden fra BT Sports tv-studio etter onsdagens kamp mot Bournemouth.

Der ga han uttrykk for at både Marcus Rashford og Anthony Martial, etter hans mening har gjort seg fortjent til en startplass i lørdagens semifinale mot Tottenham, på Sánchez’ bekostning.

PAUL SCHOLES – ser helst at Alexis Sánchez blir droppet mot Spurs.

13 av 15 kamper fra start

Inntil onsdag kveld, og med unntak av FA-cupmøtet med Brighton for vel en måned siden, har den lille søramerikaneren befunnet seg i startelleveren til hver eneste kamp siden han debuterte i bortemøtet med Yeovil i slutten av januar.

Slik bør det ikke være, om vi tolker Scholes riktig. Han påpekte at Sánchez har skuffet stort siden overgangen fra Arsenal, og ikke minst var svak i helgens kamp mot West Bromwich. Innsatsen der førte da også  til at han var en av dem som ble benket foran onsdagens kamp på Vitality Stadium.

«Det avgjørende spørsmålet blir hvem som skal spille på hver side av Lukaku.»

– Der bør han også bli sittende, sa Scholes, som imidlertid ikke har udelt tro på at så vil skje på lørdag.

– Det avgjørende spørsmålet der blir hvem som skal spille på hver side av Lukaku. Selv ville jeg gått for Rashford og Martial, men jeg tror likevel at han [José Mourinho] kommer til å slippe Sánchez til igjen, selv om formen hans har ikke vært bra nok. Selv om vi alle kjenner Sánchez’ talent, synes jeg at han har vært for forutsigbar.

– Det er jo helt åpenbart at han er en fenomenal fotballspiller, men han har ennå ikke klart å vise det for Manchester United. Derfor mener jeg at Martial og Rashford er bedre alternativer [mot Tottenham].

Ifølge Paul Scholes bør disse to stille foran Alexis Sánchez i køen.

Usikker på midtbanen

Scholes ga videre uttrykk for at han mener spillere som Antonio Valencia, Ashley Young og en av onsdagens innbyttere, Nemanja Matic, bør vær tilbake fra start på lørdag. Derimot røpet han en viss usikkerhet med hensyn til hvem som bør starte på midten.

– Matic og Pogba kommer til å spille, men vil han slippe Herrera til? Det tror jeg ikke. Men han trenger to spillere der sammen med Pogba, sa Scholes, og minnet om at franskmannen var helt utenfor da United møtte Tottenham på Wembley i slutten av januar.

Powered by Labrador CMS