Full oppvask etter Everton-fadesen

Daily Mail hevder det var høylydt krangling i United-garderoben etter det ydmykende tapet på Goodison Park og Ole Gunnar Solskjær holdt oppvaskmøte på Carrington.

Publisert Sist oppdatert

Flere United-spillerne skal ha røket i tottene på hverandre og kranglet så høylydt etter stortapet mot Everton at det kunne høres langt utenfor veggene i bortegarderoben på Goodison park, melder Daily Mail.

United-manager Ole Gunnar Solskjær og laget ble sittende i garderoben i en halvtimes tid før nordmannen kom ut og beklaget til United-fansen da han gjorde sine intervjuer.

BEKLAGET: Ole Gunnar Solskjær beklaget til United-fansen som var på Goodison Park etter det ydmykende 0-4-tapet mot Everton.

– Vi lot manageren ta seg av snakkingen etter kampen, og han fortalte sannheten, sier Paul Pogba i et intervju med Sky Sports mandag kveld. 

Mandag var spillerne tilbake på Carrington for å gjøre unna de første forberedelsene til onsdagens kamp mot Manchester City.

Ifølge Daily Mail skal Solskjær ha holdt et spillermøte der spillerne skal ha blitt fortalt, i svært klare ordelag, at forestillingen mot Everton simpelthen ikke var akseptabel.

SVAK KAMP: Paul Pogba forventer at United vil slå kraftig tilbake etter en pinlig forestilling mot Everton. Nå har United kniven på strupen i kampen om en Champions League-plass neste sesong.

Spillerne skal også ha blitt servert en grundig videoanalyse av tapet mot Everton og Pogba forventer at United skal slå tilbake mot City onsdag kveld.

– Kroppsspråket vårt var ikke godt nok for å bære denne drakten. Når du spiller i denne klubben er det fordi du fortjener det, men da må du ofre alt på banen, sier Pogba til Sky Sports. 

Powered by Labrador CMS