– Må slå Everton

Ryan Giggs går til kveldens sesongåpning mot Everton, vel vitende at laget må spille opp mot sitt beste for å få tre poeng med tilbake til Manchester..

Publisert Sist oppdatert

– Det er alltid tøft å innlede sesongen på bortebane, så vi må være skikkelig forberedt, sier veteranen ifølge ManUtd.

38-åringen, som er i ferd med å ta fatt på sin 23(!). sesong i Englands øverste divisjon, minner samtidig om at United har en bra statistikk å vise til fra tilsvarende møter på Goodison Park:

– Og det blir alltid gode kamper mellom oss; hurtig spill, tøffe taklinger og tett atmosfære.

Resepten = Hardt arbeide

– David Moyes’ lag jobber bestandig hardt for hverandre, og du vet at du må jobbe desto hardere om du skal ha håp om å vinne. Vi kan alltids prate om kvalitetsspillerne vi har i eget lag, men til syvende og sist handler det om nødvendigheten av hardt arbeide og å sørge for å få en god sesongåpning. Dette blir under alle omstendigheter en tøff test for oss, men noe vi alle gleder oss til.

– Foran hver sesong liker manageren å få klarhet i ambisjonsnivået ved å stirre oss inn i øynene og sjekke om vi er klare for utfordringen. Og det er vi. Det har vært en lang sommer, og vi kan knapt vente med å komme igang og sørge for at sakene denne gang blir satt på plass, avslutter Giggs.

Powered by Labrador CMS