rangnick090422c

– Vi har bare oss selv å skylde på

Ralf Rangnick vil fortsatt ha et mer aggressivt United-lag – men er også opptatt av at United ikke utnyttet overtaket den første halvtimen til å ta ledelsen.

Publisert Sist oppdatert

Før kampen mot Everton snakket Ralf Rangnick om viktigheten av aggressivitet og vilje, og MUTV ville gjerne høre om han følte at han fikk se noe av det spesielt i starten av kampen på Goodison Park.

– Ja, jeg synes det. Jeg ville fortsatt likt om vi var mer aggressive, spesielt på Evertons banehalvdel når vi ikke har ballen, slik vi var for eksempel mot Crystal Palace i min første kamp, og som i noen andre kamper – mot Leeds, mot Tottenham og mot West Ham, sa Rangnick.

LES OGSÅ: Dette sa Rangnick om Fred-skaden
LES OGSÅ: Rangnick om managerspekulasjonene: – Jeg synes ikke at dette bør være en unnskyldning for noen

rangnick090422b
VIL HA ET MER AGGRESSIVT UNITED: Ralf Rangnick.

– Jeg synes vi hadde kontroll, og vi burde ha scoret i løpet av den første halvtimen, men når en ikke gjør det så gjør en livet vanskelig for seg selv når en da slipper inn et mål.

– En kan ikke alltid spille ut et annet lag, men en trenger flere spillere i boksen, og de gangene vi hadde det – selv om det på et tidspunkt var Harry Maguire, men også med Paul Pogba eller Aaron Wan-Bissaka på bakerste stolpe – så var det der vi fikk tre-fire største sjansene i andreomgangen.

Rangnick snakket ellers om at det var nervøsitet både blant Everton-spillerne og på tribunene i startfasen av kampen, men at det kun er en fordel om en scorer først.

– Dette hjelper ikke så lenge en ikke scorer. Vi har bare oss selv å skylde på. Om en ikke scorer på 95 minutter mot et lag som slapp inn tre mål mot Burnley, så fortjener en ikke å vinne.

Powered by Labrador CMS