rangnick090422b

– Jeg synes ikke at dette bør være en unnskyldning for noen

Publisert Sist oppdatert

Manchester United gikk på et skuffende nederlag på Goodison Park.

Da var det ikke noen stor overraskelse at Ralf Rangnick ikke var spesielt fornøyd etterpå.

– Vi må være skuffet når vi ikke scorer et eneste mål på 95 minutter. Vi hadde en god start på kampen, vi hadde kontroll på kampen de første 25 minuttene. Vi burde skapt flere muligheter, flere målsjanser selv ut fra den dominansen. Så slapp vi inn et mål etter et skudd som skiftet retning, og etter det mistet vi litt av roen, forklarte Rangnick til BT Sport etter kampslutt.

– I andreomgangen prøvde vi å få inn mer kreativitet gjennom våre bytter, men vi tok ikke alltid de riktige avgjørelsene, og til slutt ble det som sagt slik at vi ikke scoret et eneste mål på 95 minutter.

Da BT Sport-reporter Des Kelly påpekte at Evertons mål også snudde stemningen på stadion totalt, så var Rangnick enig i det.

– Ja, det var tydelig at det skjedde, og derfor ville det vært viktig å score det første målet selv, og det burde skjedd den første halvtimen. Det gjør ikke livet noe enklere for oss.

rangnicknoeatenkepa090422
FIKK MER Å TENKE PÅ: Ralf Rangnick.

Juan Mata fikk sin første (!) Premier League-opptreden denne sesongen da han kom inn for Nemanja Matic.

– Vi måtte gjøre noe siden vi trengte mål, så jeg bestemte meg for å få inn mer kreativitet ved å bytte ham, og mer vertikalitet med Anthony Elanga, men de forsvarte seg med alle spillerne sine de 35-40 siste minuttene, og vi fant ikke de riktige spillerne i de riktige øyeblikkene, og vi hadde ikke alltid nok spillere i boksen da vi slo innlegg inn i boksen.

Da Rangnick ble spurt om limbosituasjonen rundt egen stilling påvirket United – det er ventet at Erik ten Hag er på vei inn – så var ikke Rangnick spesielt interessert i å snakke om det som en faktor.

– Jeg synes ikke at dette bør være en unnskyldning for noen. Vi er Manchester United, og vi har mange landslagsspillere, dette kan ikke være et alibi eller en unnskyldning for noen. Vi bør ikke bli distrahert av det.

– Det kommer til å være en ny manager neste sesong, og om dette blir annonsert nå, om 10 dager, om 14 dager eller om 20 dager, bør ikke påvirke en kamp som den i dag.

Avslutningsvis ble Rangnick spurt om topp fire-sjansene er over nå.

– Vi har snakket om det ganske mange ganger nå. Vi er avhengige av resultater i andre kamper, men så lenge vi ikke vinner våre egne kamper, så vil vi aldri få gode resultater fra de andre kampene. Det eneste vi kan gjøre nå er å holde sammen.

Everton v Manchester United - Premier League
TAPTE IGJEN: Anthony Gordon ble matchvinner på Goodison Park.
Powered by Labrador CMS