– Et lag som skal kunne skape problemer

Publisert Sist oppdatert

Før ligacupkvartfinalen mot Everton gjør Ole Gunnar Solskjær ni endringer fra 6-2-seieren mot Leeds. Bare Harry Maguire og Bruno Fernandes beholder plassen i elleveren når United-treneren roterer på laget.

Det betyr likevel ikke at det er et svakt United-lag som stiller til start. Spillere som Edinson Cavani, Mason Greenwood og Donny van de Beek får alle sjansen og Solskjær mener han mønstrer et slagkraftig mannskap.

– Jeg føler at dette laget kan gå inn i kampen med selvtillit. Vi skal være i stand til å skape problemer for dem, og forhåpentligvis takle de problemene de skaper for oss, sier nordmannen til MUTV før kampen.

På motsatt banehalvdel står et Everton-lag som ligger på fjerdeplass i ligaen, og som har utmerket seg for sin fysiske spillestil, noe også Solskjær trekker frem.

– Vi vet alt om fysikken deres, med direkte spill og dødballer med Richarlison og Calvert-Lewin. Forhåpentligvis har vi spillere som kan prestere mot dem.

STOPP: Axel Tuanzebe gjorde en god jobb da han stoppet Kylian Mbappé og kompani. Siden det har det vært stille fra forsvareren.

Laguttaket betyr også Axel Tuanzebes tredje start for sesongen. 23-åringen spilte seg inn for alvor inn i startelleverdiskusjonen etter 2-1-seieren mot PSG, men ble byttet ut til pause i tapet mot Basaksehir.

Senere ble han skadet i bortetapet mot Leipzig. Nå får han sjansen til overbevise Solskjær.

– Nå er han frisk igjen og klar til å spille. Forhåpentligvis kan han bevise et poeng for meg, sier United-treneren.

Onsdag spilles kampen for 2.000 tilskuere på Goodison. United har ikke hatt for vane å spille for publikum, selv etter at enkelte stadioner fikk supportere tilbake.

Solskjær forteller at det er litt stas å spille foran andre igjen.

– Det kommer til å bringe litt atmosfære, som jeg synes er viktig. Vi gleder oss til det og håper vi kan få dem til å tie.

Powered by Labrador CMS