Vrakes mot Everton?

The Sun mener det er stor sjanse for at det skjer.

Publisert Sist oppdatert

Memphis Depay har hatt blandede opplevelser denne sesongen. Han har vært involvert i en rekke United-mål, mest sammen med Juan Mata, men samtidig har prestasjonene i perioder også vært for svake.

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 05: (EXCLUSIVE COVERAGE) Memphis Depay of Manchester United in action during a first team training session at Aon Training Complex on August 5, 2015 in Manchester, England. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)
Memphis på trening.

Den siste uka har det så kommet rapporter om at han har vært litt for glad i utelivet i Manchester etter at han ankom byen. Det ble fulgt opp med at Nederland ikke klarte å kvalifisere seg til fotball-EM neste år, en krangel med Robin van Persie der og nå skriver The Sun at han fort vrakes fra førsteelleveren mot Everton lørdag.

Ifølge avisas United-journalist, Neil Custis, skal han ha fremstått arrogant overfor andre spillere og også ledere, noe som ikke har falt i god jord. Ifølge Custis skal Ryan Giggs ha tatt en prat med nederlenderen om at han burde prøve å holde en litt lavere profil enn han har gjort så langt.

Så kan bare tiden vise om dette er tabloid-journalistikk på sitt verste eller om Custis har så gode kilder i United at det faktisk stemmer at Memphis vrakes. Det vil i så fall være første gang denne sesongen United starter en viktig kamp uten ham.

Et åpenbart alternativ vil være Ashley Young, selv om Andreas Pereira nok også gjerne hopper inn hvis han får sjansen.

“Det er første sesongen hans i klubben, og han er forholdsvis ung og uerfaren. Med andre ord altfor tidlig å sammenligne han med andre rariteter vi har hatt i klubben.”

Hitch i United-forumet. Klikk for å lese mer.

 

Powered by Labrador CMS